PAK #5

Turvalliset teemakartat jäivät tällä kurssikerralla syrjään, kun pääsimme pureutumaan puskurivyöhykkeisiin ja bufferityökaluun.Buffereiden avulla voidssn tutkia ilmiöiden vaikutusta ympäristöönsä, ja ensimmäinen itsenäinen työmme oli tutkia lentomelua Malmin ja Helsinki-Vantaan asemien lähialueilla. Lentokenttien lisäksi tutkimme juna-asemia ja taajamia, ja viimeiseksi tehtväkseni valistin uima-altaat.

pak vastaukset
Kuva 1. Itsenäisten tehtävien vastaukset

Tehtävt eivät olleet liian vaikeita, mutta joidenkin metodien muistaminen takkuili, eikä itsetutoni sallinut liikaa Arttuun tukeutumista.Sain lopulta kerättyä vastaukseni vuodattamalla hikeä ja kyyneleitä, mutta jo luokassa huomasin, että sani samankaltaisia vastauksia kuin muutkin. Blogeja lueskelemalla huomasin, että muun muassa Tatu Leppämäki ja Kanerva Matveinen olivat saaneet omieni kanssa yhteneviä vastauksia.

 

Lähteet

Leppämäki, Tatu (2016). Puskuriden eteenpäin – 5. kurssikerta. PAKinoita kartoista. Tatun kurssiblogi. <https://blogs.helsinki.fi/leppatat/2016/02/22/puskuroiden-etiapain-viides-kurssikerta/>

Matveinen Kanerva (2016). Kurssikerta 5 – puskurointia. PAK-kurssiblogi 2016. 24.2.2016. <https://blogs.helsinki.fi/kanervam/2016/02/20/kurssikerta5_puskurointia/>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *