Loppu hyvin kaikki hyvin…

…ainakin jos uskoo onnellisiin loppuihin. Näin kurssin lopussa oloni on kuin prinssinsä löytäneellä prinsessalla. Vaikka koinkin kurssin aikana useampaan otteeseen imutelleeni rupikonnaa turhaan, nii paljastui sammakon nahan alta lopulta jotain hyödyllisempää viidennen kurssikerran jälkeen. Tämän sadun opetuksena siis oli, että vaikkei sitä hernettä ekana yönä tuntisikaan patjakasansa välistä, niin voi se siellä jossain tempurin jousenmutkassa silti jumittaa. Kannattaa siis olla syhtä sinnikäs kuin orava tammenterhon perässä. Harmi vain etten tiedä millainen loppu Scratilla ja terholla oli. Toivottavasti ainakin minä ja MapInfo elämme elämämme onnellisena loppuun asti…oravaaBlogi on siis VALMIS! En malta odottaa sitä päivää, että saamme arvosanat blogeistamme. En todellakaan arvosanojen takia, vaan siksi että sillä samalla sekunnilla on lupa kadottaa tämä blogi ja kaikki todisteet sen olemassaolosta, jottei yksikään silmäpari eksyisi tänne enää tärvelemään sarveiskalvojaan. Tunnen kehittyneeni MapInfon käytössä niin paljon, että tekisi mieli poistaa ja tehdä uudelleen jokaikinen karttani. Mutta jotain positiivisuutta tähän tuodakseni: Viallinen karttamateriaali sopii ainakin kartanlukutaidon opetukseen jos ei muuhun!

Kiitos ja anteeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *