Sosiaalisesta mediasta ja web 2.0:sta Lahdessa

(Päivitys: lämäsin tuohon vahingossa aivan muun esityksen Slidesharesta, korjattu.)

Töissä taas ja on aika aktivoida työblogi. Olin eilen Lahden AMK:ssa puhumassa yleisiä 2.0:sta ja sosiaalisesta mediasta. Jännä juttu, mutta vaikka esityksissä tulee käsiteltyä toistuvasti suunnilleen samoja aiheita ja teemoja, esitys on suunniteltava joka kerta alusta asti uudelleen. Olen jostain syystä aika huono kierrättämään vanhoja esityskalvoja.

Kuvien lähteenä toimi stock.xchng, kuvien ja tekstien asettelu on halpa plagiaatti Tarmolta.

[slideshare id=631310&doc=lamk20081001-1222941184159909-9]

Esitys streamattiin Connect Prolla ja LAMKissa käytössä olevien sosiaalisten sovellusten setti on muutenkin identtinen omiemme kanssa: Blogit WPMU:lla, wikit Confluencella ja oppimiympäristönä on Moodle (joka toimii myös yleismmin jonkinlaisena intrana). Optek-sovellusten kirjo Suomen korkeakouluissa alkaa olla aika homogeenista. Mitähän mieltä tästä pitäisi olla.