Helsingin yliopiston uudet psykologian opiskelijat 2020

Huom! Sivua tullaan päivittämään kokonaisuudessaan hallituksen epävirallisen kokouksen (12.8.2020) jälkeen.

Hei tulevat stadin psykan fuksit!

Onnittelut psykologian opiskelupaikasta! Takana on aivan poikkeuksellinen kevät, joten erityisen suuret onnentoivotukset saavutuksestasi! Lisäinfoa opintojen alkamisesta löytyy fuksikirjeestä, joka on julkaistu myös Opiskelijan ohjeet -sivuilla. Fuksikirje lähetetään myös sähköpostitse uusille opiskelijoille.

Tältä sivulta löydätte tarvittaessa myös muuta ajankohtaista asiaa, joten pidähän tämä sivu takataskussasi! Kompleksilta löytyy myös oma koronatiedotussivu, jonne julkaistaan koronaviruksen aiheuttamat poikkeusjärjestelyt järjestön toiminnasta. Sivusto on kuitenkin epävirallinen, ja ensisijaisesti mahdolliset muutokset lukuvuoden aloituksessa ilmoitetaan muita kanavia pitkin, kuten puhelimitse, sähköpostitse, ja yliopiston virallisten sivujen kautta.

Mikäli sinulle tulee kiperiä kysymyksiä tai epäselvyyksiä jo kesän aikana, ainahan voit myös kääntyä meidän hallituslaisten puoleen!

Hyvää loppukesää, kohta fukseillaan!