Vuosijuhlat

eventtikuva5

Kompleksi ry täyttää vuonna 2017 kunnioitettavat 70 vuotta. Ainejärjestömme taivalta juhlistetaan 18.2.2017 säihkyvin tunnelmin loistokkaassa Crowne Plaza –hotellissa (Mannerheimintie 50). Kompleksin vuosijuhlat järjestetään perinteisesti viiden vuoden välein, ja jopa kolmensadan juhlijan vuosijuhlat ovat yksi toimintamme odotetuista kohokohdista. Ilta on täynnä kimallusta ja kuohuvaa, upeita puheita ja maukasta ruokaa sekä taattua Kompleksi-henkeä. Pukukoodina aina tyylikäs frakki tai tumma puku ja akateemiset kunniamerkit. Lisää tietoa löydät alavalikosta vuosijuhlaetiketti. Tervetuloa tekemään illasta yhdessä unohtumaton!

Juhla alkaa klo 16.30 cocktail-tilaisuudella, jossa järjestöt ja yhteistyötahot voivat esittää lyhyen tervehdyksen 70-vuotiaalle Kompleksille. Tilaisuus on avoin kaikille halukkaille.

Pöytiin siirrymme nauttimaan juhlaillallista klo 18. Illan hämärtyessä siirrymme jatkoille, jotka pidetään samassa rakennuksessa noin klo 23 alkaen, eikä meno ainakaan hidastu. Jatkoilla tarjolla pientä purtavaa, lumoavaa livemusiikkia ja baarin puolella opiskelijaystävälliset hinnat.

Illalliskortin hinta on opiskelijalle 85/75€ ja valmistuneelle 90/80€ (alkoholillinen/alkoholiton). Lippuja myydään myös pelkille jatkoille hintaan 5€.

Seuraavana päivänä juhlinta jatkuu silliaamiaisella rennoissa merkeissä Gustavus Rexillä (Leppäsuonkatu 11) klo 12-18 hintaan 10€. Silliaamiaisella tarjoillaan monipuolinen brunssi kahvin, teen, tuoremehujen ja kuohuviinin kera.

Varsinaisen vuosijuhlan lisäksi Kompleksia juhlistetaan useiden eri tapahtumien voimin pitkin vuosijuhlaviikkoa. Lisäksi vuosijuhlaviikolla julkaistaan haalarimerkki sekä historiikki Kompleksin viimeisen kymmenen vuoden tapahtumista.

Ilmoittautuminen juhlaan ja silliaamiaiselle aukeaa torstaina 1.12. kello 12 ja on auki 31.12. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Tapahtumaan ilmoittaudutaan e-lomakkeella, kutsuvieraita pyydetään ilmoittautumaan heille erikseen lähetetyllä lomakkeella.

Ilmoittautumislomake muille kuin kutsuvieraille:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/74816/lomake.html

Lisätietoa tapahtumasta löydät Kompleksin Facebook-sivulta. Lisäksi tietoa on lähetetty opiskelijoille ja henkilökunnalle sähköpostitse ja tarvittaessa lisätietoa voi kysellä vuosijuhlavastaavaltamme Emma Korhoselta osoitteesta emma.korhonen@helsinki.fi

Nähdään helmikuussa!

Yhteistyössä:

psyli

 

 

 

 

hepsy                    assessio-original2

mps

personnel