VUODEN TOINEN KAJAHDUS EDISTYY…

Vuoden toisen Kajahduksen jutut rupeavat olemaan pikkuhiljaa kasassa, ja taiton kimppuun päästään kunnolla ensi viikolla. Tiukan taittorykäyksen jälkeen lehti olisi tarkoitus saada painoon jo ennen vappua, joten vuoden toisen Kajahduksen ilmestyminen on aivan nurkan takana…

Tarjoamme teille luettavaa myös ennen lehden ilmestymistä. Kajahdus on pestannut Tuomas Tuuren ja Mikael Isoahon virallisiksi bloggajikseen. He kirjoittavat täysin yksityishenkilöinä, eivätkä edusta millään tavalla Kajahduksen linjaa. Heidän ensimmäiset blogimerkintänsä ovat tulossa näille sivuille seuraavan parin viikon aikana.

Mikäli sinä haluat kirjoittaa Kajahdukseen, niin ota yhteyttä (aki.tetri@helsinki.fi). Kuten lehdessäkin, myös netti-Kajahduksessa sana on vapaa. Voit kirjoittaa mistä vaan:päivänpolttavasta poliittisesta kysymyksestä, opiskelussa vallitsevasta epäkohdasta tai Helsingin hienoimmasta kahvilasta; ihan mistä haluat. Me Kajahduksessa otamme sanavapauden tosissamme.

-Toimitus

This entry was posted in Kajahdus, Uutta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *