VUODEN TOINEN KAJAHDUS NYT VERKOSSA- LAAJEMPANA JA VÄREISSÄ!

Myös vuoden toinen Kajahdus löysi tiensä nettiin, tällä kertaa paperiveljeään laajempana ja täysissä väreissä.  Käykää katsomassa ja kertokaa mielipiteenne.

 

Nettilehden julkaisemisen myötä Kajahdus vetäytyy kesäteloille. Toimituskunta palaan sorvin ääreen jälleen syksyllä. Kaikki lehdenteosta kiinnostuneet – etenkin fuksit – ovat enemmän kuin tervetulleita taas syksyllä ideoimaan lehteä. Olet sitten visualisti, kirjoittaja, ideoija, valokuvaaja tai vaikka muuten vaan kiinnostunut Kajahduksen tekemisestä ja ideoimisesta, olet lämpimästi tervetullut! Kiinnostus lehdentekoon riittää, muuta ei tarvita.

 

Kajahdus toivottaa lukijoilleen oikein hyvää kesää.

-Toimitus

This entry was posted in Kajahdus, Uutta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *