KAJAHDUS IV/2011 ON ILMESTYNYT!

Vuoden viimeinen, suurin ja kaunein on ilmestynyt!

Kajahdus IV/2011

 

 

 

Kenen hauis toimii kuin Pavlovin koira? Miksi Roman Schatzin mielestä päättäjät ovat pellejä? Mitä tapahtui Asunnottomien Yössä? Vuoden viimeinen Kajahdus on 60-sivuinen paketti, joka lähestyy matkalla olemista mm. Suomi-Saksa-kansalaisuuskysymysten, intialaisen yhteisöteatterin ja  Etiopian tuloerojen kautta. Goldman Sachs, Teksti-TV 30 vuotta, matkoja ymmärryksiin sosiaalityöstä ja paljon muuta. Ota selvää ja tartu HYY:n ainejärjestölehtikisan voittaneeseen, vuoden parhaaseen lehteen.
 
 
Käy tsiigaamassa lehti sähköisesti ja hae paperiversiosi Kliksiltä. http://issuu.com/kajahdus/docs/kajahdus042011
This entry was posted in Aiheeton. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *