Kätevä lomakastelija hetkessä

Moi kaikki!

Jos oma mummonne ei ole teille vielä kertonut tätä loistavaa ja aivan ilmaista lomakastelija vinkkiä, niin paljastan sen nyt teille. (Tai paljastan vaikka olisikin kertonut). Ainoa mitä tarvitset on lasipullo! Ja niitähän sinulla varmaan on nyt juhannuksen jälkeen parikin nurkissa. Et varmaan muutenkaan olisi jaksanut kantaa niitä lasinkeräykseen ihan vielä!

Tämä pullo on ollut mullassa jo 5 päivää. Säät ovat olleet niin kosteat että vedestä on lähes kaikki jäljellä. Kuivalla säällä pullo tyhjenee parissa päivässä.

1) Valitse lasipullo. Mikä tahansa ohutkaulainen lasipullo käy, mutta jos haluat että naapurisi kadehtivat sinua valitse hyvä vuosikertaviini- tai shampanjapullo. Jos taas luulet naapuriesi pitävän sinua jo valmiiksi alkoholisina, raaputa etiketit pois. (Liimatahrat saat pois sekoittamalla ruokaöljyä ja ruokasoodaa, hieromalla sitä liimakohtiin ja antamalla vaikuttaa parikymmentä minuuttia).

2) Kastele maaplänttisi/ruukkusi/säkkisi oikein kunnolla.

3) Täytä pullo vedellä.

4) Iske pullo nopeasti maahan kaula edellä. Vaihoehtoisesti peitä pullon suu sormella ja vie se haluttuun kohtaan ja sitten vasta iske se maahan.

Nyt  kun maa kuivuu, vesi alkaa tippua pullosta maahan.

5) Profit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *