Siemenestä piiraaksi osa 2

Moi kaikki!
Katsastetaanpas taas jättikurpitsoiden vointi! (Vointia voi käydä myös katsomassa livenä Valtsikan viljelyksillä). Vähän yli kymmenisen päivää on kulunut edellisestä postauksesta ja kasvien kasvu on jatkunut huimana. Ne melkein hipovat jo maata!

28.6.2014 Atlantic Giant

Kävin antamassa kurpitsoille oikein tuhdin lannoitepaukun Green Caren Luonnon Lannoitetta. Nämä jätit käyttävät niin paljon ravinteita kasvamiseensa, että (toivottavasti) innostuksissani en onnistu ylilannoittamaan niitä.

Nuppuja on molemmissa kasveissa, mutta ne ovat vielä pieniä. Asiasta luettuani selvitin että kurpitsat kukkivat ylensä vasta heinäkuun puolella, eli asiasta ei tarvitse vielä huolestua. (Eivät siis ole late bloomereita, ainakaan vielä ;) ).

Olen välillä nähnyt pienen pupun juoksentelemassa Valtsikan pihalla, joten olen vähän huolissani noiden maata hipovien varsien ja  tulevien hedelmien puolesta. No, jos pupu syö ne niin sitten täytyy tyytyä kanipiiraaseen sadonkorjuujuhlissa (vitsi vitsi, anteeksi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *