Tervetuloa uusien iltaan 17.3.2015!

Kampusviljelyn uusien ilta järjestetään tiistaina 17.3.2015 klo. 18.30 alkaen Uudella ylioppilastalolla kokoushuone Rydmanissa (viestin lopussa kulkuohjeet Rydmaniin). Illan aikana kerrotaan kampusviljelystä sekä tutustutaan kampusviljelyvaliokuntaan. Kaiken ohessa puristellaan vähän mehuja erilaisista hedelmistä ja vihanneksista sekä halukkaat pääsevät kylvämään esikasvatettavia siemeniä, jotka saa mukaan kotiin. Kaikki kampusviljelystä tai valiokunnasta kiinnostuneet ovat erittäin lämpimästi tervetulleita!

Kuinka pääsen Rydmaniin?

Kaivotalo, Kaivokatu 10 A, 9. kerros
Rydmaniin kuljetaan Kaivokadulta (tie Rautatieaseman ja Kaivopihan välissä) lasiovista Kultajousi-liikkeen vasemmalta puolelta. Rapun ovi on kiinni, mutta sisään pääsee soittamalla tekstillä ”Ullakkosauna” merkittyä summeria, joka avaa oven automaattisesti. Hissillä pääsee 8. kerrokseen, josta noustaan hissistä poistuttaessa vasemmalle jääviä portaita pitkin vielä yksi kerros ylöspäin. Matkan varrella on kylttejä auttamassa tien löytämisessä!

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *