Uusi valiokunta on täällä! / New Committee is here!

(In English below)

Uusi valiokunta On (osittain) valittu! Hurraa!

Puheenjohtaja: Juho Kostet
Keskustan vastaava: Susan Heikkinen
Viikin vastaava: Sanni Toratti
Kumpulan vastaava: Hannalotta Alenius
Tiedottaja: Marianne Saviaho

Vielä etsimme joukkoomme innokasta varapuheenjohtajaa (joka auttelee puheenjohtajaa tehtävissään) sekä tapahtumavastaavaa ja -tiimiä (suunnittelevat tapahtumien konkretiaa, itse tapahtumat suunnitellaan yhdessä valiokunnan kokouksissa).

Tehtävät ovat helppoja ja erittäin mukava tapa päästä mukaan valiokuntatoimintaan ja tarkkailemaan lähempää HYY:n meininkiä. Joten, jos kaipaat pientä hauskaa puuhaa tälle vuodelle, ilmoita itsestäsi tai tule seuraavaan valiokunnan kokoukseen 24.2.2016 klo 18.00 Uudelle Ylioppilastalolle!

New committee has been (partly) elected!

Chair: Juho Kostet
Head of Center: Susan Heikkinen
Head of Viikki: Sanni Toratti
Head of Kumpula: Hannalotta Alenius
Publicist: Marianne Saviaho

We are still looking for a vice chair and event team! If you want to find yourself a small and fun task to do in the committee and want to see closely how HYY (The Studen Union of the University of Helsinki) works, let us know about you or come to the next committee meeting 24.2.2016 at 6 pm in the New Stundent house!

2 thoughts on “Uusi valiokunta on täällä! / New Committee is here!”

1. Hey, guys.
    My name is Pedro and I am a student at the HY.
    I am really interested in this project of yours and would like to know how to be involved. I sadly missed your event last month but hope to still be able to find a part for me.
    Thanks in advance for your reply.

Pedro

1. Hi Pedro! We are happy to hear that you are interested in campus farming. Our next meeting is on 24.2. at 6pm (Kaivotalo Building, Kaivokatu 10 A, 9th floor). You should join campus farming’s Facebook group (https://www.facebook.com/groups/731073360260690/), we will post there all the events and other important information about campus farming.