Kampusviljelykausi 2018 alkaa – tervetuloa talkoisiin!/ Campus farming season 2018 is about to begin!

Viljelypaikkajako on nyt tehty ja halukkaita oli tänäkin vuonna enemmän kuin paikkoja on jaettavana. Kaikille paikan saaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostilla. Onnittelut paikan saaneille! Olkoot satonne runsaat. Muistathan käydä maksamassa viljelypaikkamaksun pikimmiten. Jos suunnitelmasi muuttuvat etkä ehdikään viljellä laatikkoasi/säkkiäsi, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian kampusviljelyvaliokunnan puheenjohtaja Mia Turtiaiselle (mia.turtiainen@helsinki.fi), jotta paikka voidaan antaa jonossa seuraavalle.

Kampusviljelyvaliokunta järjestää toukokuussa jokaisella kampuksella talkoopäivän. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsee paikalle laittamaan viljelykset kerralla kuntoon tulevaa kasvukautta varten.

Talkoopäivät:

Keskustakampus: maanantai 14.5.

Topelia klo 15 →
Snellmania klo 17 →

Meilahti ja Kumpula: tiistai 15.5.

Meilahti klo 15 →
Kumpula klo 17 →

Viikki: keskiviikko 16.5. klo 17 →

Varustaudu hyvällä mielellä ja säänmukaisesti. Mitään erityisiä välineitä et tarvitse, mutta puutarhahanskoista on etua. Tarjolla on mahdollisesti pientä purtavaa ja hyviä neuvoja loisteliaan sadon kasvattamiseksi.

Kampusviljelyn siemenvarastot saavat pian täydennystä. Lisätietoa siementilanteesta on tulossa lähiaikoina, mutta talkoissa jaettaneen jo ensimmäiset erät. Jos haluat viljellä jotain tiettyä kasvia, kannattaa kuitenkin aloittaa taimien kasvatus jo nyt, että satoa ehtii tulla.

Nähdään talkoissa,

HYY:n kampusviljelyvaliokunta

**************************

In English:

Farming spot division is now completed and unfortunately again this year there were more of those who desired to have a farming spot than there were farming spots available. All those who have received a farming spot have been informed personally via e-mail. Congratulations to all you lucky ones! May your harvest be abundant. Please, remember to to pay your farming spot as soon as possible. If your plans change and you won’t be able to farm after all, let us know as soon as possible (e-mail mia.turtiainen@helsinki.fi), so that we can give the spot for the next on the queue.

Campus farming committee organizes an opening day event in May. We hope that as many farmers as possible can attend and join us to clean up farming places for the new farming season.

Opening day events:

Central campus: Monday 14.5.

Topelia starting at 15.00 →
Snellmania starting at 17.00 →

Meilahti and Kumpula campuses: Tuesday 15.5.

Meilahti starting at 15.00 →
Kumpula starting at 17.00 →

Viikki: Wednesday 16.5. Starting at 17.00 →

Remember to dress according to the weather. You don’t need to bring any special equipment with you, but gardening gloves can prove to be useful! There will be good farming advice and maybe even snacks available.

The Campus Farming Committee’s seed storage will soon receive fresh supplies. We will inform you about the seed situation soon, but the first seeds will probably be dealt on the Opening Day. If you wish to farm specific plants it might be smart to start pre-growing your plants already in order to get harvest.

See you at the Opening Day,

Campus Farming Committee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *