Snellmanian ja Topelian viljelyalueiden uusiminen 2020

 

Vuosi 2020 jäi historiaan, kun koronapandemia sulki yliopistollakin kaikenlaisia toimintoja, mutta kampusviljely pystyi jatkamaan toimintaansa ja hakuja monien kampusten viljelypaikoille tuli ennätysmäärä.

Talven aikana Snellmaniasta poistettiin kaikki entiset muoviset viljelysäkit ja ne korvattiin puisilla laatikoilla, jotka on tehtiin kierrätetyistä lavakauluksista ja lavoista. Rajoituksista johtuen emme voineet järjestää suurempia talkoita, mutta viljelijät tekivät oman osansa täyttämällä laatikkonsa ja avustamalla muita varattuna aikana.

Snellmanian viljelyalueen uusimisen yhteydessä uudistimme myös Topeliaan liikuteltavat viljelylaatikot entisistä huonokuntoisista viljelysäkeistä ympäristöystävällisemmiksi puisiksi laatikoiksi.

Erityiskiitoksemme osoitamme pitkäaikaiselle tukijallemme Metsäpirtin mullalle, joka lahjoitti meille kaiken tarvitsemamme mullan molemmille viljelyalueille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *