Karavaani – ainejärjestö

Karavaanin AAKKL logo

 

 

Karavaani on Afrikan, Aasian ja Lähi-idän kielten ja kulttuureiden opiskelijoiden ainejärjestö. Ainejärjestönä tarkoituksemme on valvoa opiskelijoidemme etua yliopistossa, luoda yhteishenkeä ja tarjota kaikenlaista toimintaa. Järjestämme lukuvuoden aikana monenlaisia vapaa-ajan tapahtumia ja ajoittain myös työelämään liittyviä tapahtumia, kuten ekskursioita tai alumni-iltoja. Tapahtumiimme ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Kaikki uudet opiskelijat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan kokouksiimme ja toiminnan järjestämiseen. Tarjoamme hyödyllistä kokemusta järjestötoiminnasta ja tapahtumien järjestämisestä sekä loistavaa seuraa! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ja voit olla mukana juuri sen verran kuin haluat.

Karavaanilla on käytössään Kahvihuone, joka löytyy Topeliasta osoitteesta Unioninkatu 38B. Kahvihuone on kaikille opiskelijoille avoin pieni mutta kodikas tila, jonne voi tulla opiskelemaan, juomaan kahvia tai teetä, tai tutustumaan muihin opiskelijoihin! Kahvihuoneelta löytyy kahvia, teetä, mikro sekä läjäpäin aloihimme liittyviä kirjoja ja oppimateriaaleja, joita saa vapaasti lueskella paikan päällä.

Järjestössämme tärkeitä arvoja ovat muiden kunnioitus, monikulttuurisuus sekä ekologisuus. Saat tulla mukaamme juuri sellaisena kuin olet, etkä jää yksin. Emme hyväksy järjestössämme kiusaamista, rasismia tai minkäänlaista syrjintää. Mikäli kuitenkin havaitset tällaista toimintaa, toivomme, että olet mahdollisimman herkästi yhteydessä hallituksen jäseniin.

Jos haluat tietää lisää Karavaanin tapahtumista ja asioista, voit liittyä Karavaanin sähköpostilistalle! Listalla tiedotetaan Karavaanin tapahtumista sekä tulevista kokouksista. Tämän lisäksi listalla mainostetaan kaikenlaista alaamme liittyvää, kuten tulevia seminaareja tai esimerkiksi tarjolla olevia työmahdollisuuksia! Ohjeet sähköpostilistalle liittymiseen löydät täältä. Muista lukea myös sähköpostilistan ohjeet!

Tämän lisäksi Karavaanilla on myös oma Discord-serveri sekä Facebook-ryhmä, joihin kaikki voivat vapaasti liittyä.
Linkki Karavaanin Discordiin
Linkki karavaanin Facebookiin

 

Leave a Reply