Tuutorit

Vuoden 2021 Maailman kielten tuutorit ovat:

Gabriella
Kuva Gabriellasta

 

 

 

 

 

 

“Moi uudet opiskelijat:sparkles:

Olen Gabriella ja opiskelen kielten maisteriohjelmassa opettajalinjalla, pääaineenani japanin kieli. Mulla vierähtää syksyllä käyntiin viides vuosi Helsingin yliopistossa. Valinnaisena aineenani opiskelen swahilia.

Mulla on kaksi kandidaatin tutkintoa, joista toinen on Utrechtin yliopistosta Alankomaissa. Kävin vuonna 2015 syksyllä vaihdossa Japanissa.

Tuutorina sanoisin, että yliopistoelämästä kannattaa kyllä mun mielestä ottaa kaikki irti: elä iloista oman näköistä elämääsi. Minulta toivottavasti saat hyviä vinkkejä alkuun pääsemisessä:v_tone3:Erityisesti mun kanssa voi jutella hengailupaikoista Hesassa ja opintojen merkityksestä työelämässä ja elämässä ylipäätänsä.

Nähdään pian!”

Salla
Kuva Sallasta

 

 

 

 

 

 

 

“Moikka fuksit!

Mun nimi on Salla ja opiskelen kielten kandiohjelmassa pääaineenani hindiä & urdua. Valinnaisena olen opiskellut kognitiotiedettä, venäjää ja kaikkea sekalaista kiinnostavaa. Mulla lähtee syksyllä käyntiin kolmas vuosi Helsingin yliopistossa.

Muutin Helsinkiin vuonna 2019 Turusta/Kaarinasta, kun aloitin opinnot Helsingissä. Kerron mielelläni kokemuksiani ja ajatuksiani uuteen kaupunkiin muuttamisesta ja minulta voi muutenkin kysellä mitä tahansa mieltä askarruttavia asioita, autan parhaani mukaan.

Vapaa-ajalla vietän mielelläni aikaa läheisteni ja ystävieni kanssa. Minulla on myös kissa, joka piristää päivän kuin päivän. Tykkään urheilla, mutta myös kotona sohvalla makoilu hyvän tv-sarjan parissa on mukavaa.

Kannattaa aloittaa opinnot avoimin mielin ja muistaa pitää myös hauskaa opiskelun vastapainoksi.

Nähdään elokuun lopussa!”

Emmi
Kuva Emmistä

 

 

 

 

 

 

 

“Moikka!

Oon Emmi, 22v ja oon alun perin kotoisin Porista. Aloitin Helsingin yliopistossa kaksi vuotta sitten arabian pääaineopiskelijana. Siinä sivussa olen myös opiskellut somalia.

Rakastuin uusien kielten opiskeluun, kun vietin vuoden ranskassa vapaaehtoisena. Sen vuoden aikana opein puhumaan ranskaa ihan nollasta ja sen tajuaminen saikin mut hakeutumaan yliopistoon opiskelemaan kieliä. Mietin vaan aina et mikä ois se seuraava uus kieli.

Mulle saa tulla juttelemaan ihan mistä vaan, autan mielelläni! Oli kyse sitten opinnoista tai mistä vaan muusta!

Tsemppiä tuleviin opintoihin ja nähdään pian!”

Kerttu

 

 

 

 

 

 

“Hei kaikki!

Oon Kerttu, pian viidettä yliopistovuotta aloittava japanin kielen opiskelija. Rakastan kielten opiskelua ja siksi päädyinkin tälle linjalle opiskelemaan. Kielten opiskelun lisäksi harrastan mm. tanssia ja keikoilla käymistä. Lemmikkejä ei ole, mutta mulla on krooninen koirakuume.

Oon myös järjestöaktiivi Karavaanissa ja tänä vuonna toimin Karavaanin puheenjohtajana. Multa saa siis mielellään kysellä kaikkea järjestötoimintaan liittyvää! Ja jos järjestöhommat yhtään kiinnostaa, kannattaa tulla syksyllä mukaan kokouksiin kattelemaan meininkiä.:sparkles:

Kaikesta muustakin saa tulla kyselemään tai muuten vaan rupattelemaan, autan mielelläni! Oon melko aktiivinen Karavaanin  Discordissa, joten sielläkin voi tulla juttelemaan. Kannustan muutenkin kaikkia teitä liittymään sinne!

Toivon, että meillä kaikilla tulee olemaan hauskaa yhdessä ja teille jää jotain käteen meidän tuutoroinnista.

Nähdään orientaatioviikolla!”

 

Leave a Reply