Liity Karavaanin jäseneksi!

Kuka voi liittyä Karavaaniin?

Karavaani on Aasian, Afrikan ja Lähi-idän kielten ja kulttuurin tutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö, mutta kaikki näistä aiheista kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään Karavaaniin ja osallistumaan toimintaamme!

 

Mitä tarjoamme?

Karavaani järjestää paljon erilaisia tapahtumia, joilla pyrimme yhdistämään alojemme sekä aloistamme kiinnostuneita opiskelijoita. Karavaani toimii myös opiskelijoidensa edunvalvojana.

Karavaani pyrkii järjestämään jäsentensä näköisiä tapahtumia. Aiemmin olemme järjestäneet esimerkiksi sitsejä, saunailtoja, pesäpalloa, haalarimerkkien ompeluiltoja sekä opiskelualoihimme liittyviä kulttuuritapahtumia. Järjestämme myös ekskursioita, alumni-iltoja sekä muuta työelämään liittyvää. Kaikki ovat tervetulleita myös mukaan järjestämään uusia tapahtumia. Olemme avoimia ehdotuksille ja hallitus auttaa suunnitelmien toteuttamisessa.

Karavaanin tärkeä tehtävä on myös opiskelijoiden edunvalvonta. Jos esimerkiksi koet tulleesi kiusatuksi tai luennoitsija arvioi työsi epäreilusti, voit kertoa tapauksesta hallitukselle ja autamme sinua asian selvittämisessä.

 

Miten liityn?

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, joka löytyy osoitteesta join.karavaaniry.fi

Liity jäseneksi!

Miten saan tietoa tapahtumista?

Karavaani tiedottaa tapahtumistaan, kokouksistaan sekä oppiaineisiimme liittyvästä sisällöstä sähköpostilistallamme. Listalle tulee vain asiallista sisältöä joko karavaanilaisen tai henkilökunnan toimesta. Olemme myös aktiivisia Facebookissa.

Karavaanin Facebook-sivut.

 

Miten liityn sähköpostilistalle?

Seuraa linkkiä, joka vie sinut kattaviin ohjeisiin: Ohjeet sähköpostilistalle liittymiseen.

 

Karavaani kiittää sinua liittymisestä!