KäTu-illallinen/dinner/middag

KäTu2015-symposiumin illanvietto pidetään perjantaina 10.4. klo 19.30 alkaen Ravintola Sipulissa (Kanavaranta 7 A, 00160 Helsinki).

Menu Kanavaranta 48 €
Kuohkeaa herkkutattikeittoa
***
Paahdettua siikaa, puikulaperunaa ja jokirapukastiketta
tai
Härkää Chateaubriand, pekonia ja tummaa basilikakastiketta
***
Aprikoosi-suklaaleivos ja mansikkaa

Kasvismenyy 41 €
Punajuuricarpaccio, pinaattia ja paahdettua pähkinää
***
Kylmäsavustettua tofua, kvinoa ja tomaatticoulis
***
Karamellisoitua ananasta ja litsisorbettia

KäTu2015 Symposium dinner will be held at 7.30 pm on Friday April 10, 2015 in restaurant Sipuli (Kanavaranta 7 A, 00160 Helsinki).

Menu Kanavaranta 48 Eur
Creamy porcini soup
***
Roasted whitefish, fingerling potatoes and crayfish sauce
or
Beef Chateaubriand, bacon and dark basil sauce
***
Apricot and chocolate tart and strawberries

Vegetarian Menu 41 Eur
Beetroot carpaccio, spinach and toasted nuts
***
Smoked tofu, quinoa and tomato coulis
***
Caramelized pineapple and lychee sorbet

KäTu2015-middagen serveras kl. 19.30 på fredagen, 10.4 i restaurang Sipuli (Kanavaranta 7 A, 00160 Helsinki).

Meny Kanavaranta 48 €
Krämig karljohansoppa
***
Rostad sik med mandelpotatis och sås på flodkräfta
eller
Chateaubriand med bacon och mörk basilikasås
***
Aprikos-chokladbakelse med jordgubbar

Vegetarisk meny 41 €
Rödbetscarpaccio med spenat och rostade nötter
***
Kallrökt tofu med quinoa och tomatcoulis
***
Karamelliserad ananas och litchisorbet