Keho Maailma Kylässä-festareilla – tule mukaan suunnittelukokoukseen!

Mitä: Maailma Kylässä – esittelypisteen suunnittelua(myös vanhat konkarit ja kaikki ei-hallituslaiset, ihan jokainen tervetuloa!!!)
Missä: Metsätalon Unicafe
Milloin: Keskiviikko 18.4. kello 9.45→

Kevättä, jee!

Keho ry suuntaa Maailma Kylässä-festivaaleille 28.-29.5 edustamaan itseään kehityskentän toimijana. Tarkoituksena on saada näkyvyyttä sekä oppiaineelle että Keholle – siis kehitysmaatutkimukselle tieteenalana ja meille opiskelijoille sekä alan (tulevina) asiantuntijoina että kansalaisjärjestökentän aktiiveina.

Maailma Kylässä festareiden infosivulla lukee: ”Maailma kylässä antaa uusia kokemuksia ja näkökulmia suvaitsevaan monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön, kestävään kehitykseen ja globaaliasioihin.”

Kehitysmaatutkimus tieteenalana haastaa festareiden tavoin pohtimaan kehityskysymyksiä moniulotteisesti, uusista näkökulmista, ottamatta ”mitään annettuna”. Ajattelimmekin, että Keho voisi haastaa festarikansaa keskustelemaan kinkkisistä kehitysteemoista. Toive olisi, että keskustelu avartaisi sekä meidän että muiden kehitysajattelua.

Keskiviikkona on tarkoitus miettiä, minkä teeman ympärille meidän ständi rakennettaisiin (esim.globalisaatio, ”kehitysmaa”, ihmisoikeudet, demokratia…); miten haluamme asiamme esittää; miten saamme viestimme läpi: ”Tällainenkin oppiaine on olemassa ja kehityskysymysten moniulotteinen akateeminen tutkiminen on tärkeää! Keho on aktiivinen kansalaisjärjestökentän toimija, joka tekee mielellään yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa.”

Nähdään siis keskiviikkona innovaatio ja inspiraatio –brunssilla!!

Inka
Työelämä ja yhteiskuntasuhdevastaava’12

Vastaa