Kompleksin jäsentiedote 1/2022

Tämä on Kompleksi ry:n jäsentiedote 1/2022.

Tiedote sisältää

1 Ajankohtaista-osio 

2 Helmi- ja maaliskuun tulevat tapahtumat 

AJANKOHTAISTA

 

Vuodelle 2022 on valittu uusi yhdenvertaisuusvastaava, Anna Talkkari. Jos kohtaat tai näet jonkun toisen kohtaavan Kompleksissa häirintää, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua, voit olla yhteydessä yhdenvertaisuusvastaavaan. Yhdenvertaisuusvastaava on Kompleksin häirintäyhdyshenkilö, joka auttaa tilanteiden käsittelyssä luottamuksellisesti ja ottaa vastaan yhdenvertaisuuden epäkohtiin liittyvää palautetta. Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin vaikeiden kokemusten kanssa, ja kaikenlainen palaute on järjestötoiminnan kehittämisessä arvokasta! Yhdenvertaisuusvastaavaan saat yhteyden sähköpostilla anna.talkkari@helsinki.fi tai lomakkeella, johon voit lähettää anonyymin viestin tai yhteydenottopyynnön. Myöhemmin keväällä julkaistaan vuosittainen Kompleksin yhdenvertaisuuskysely, joten olethan kuulolla sen suhteen! 

Kiinnostaako opiskelijaedustaminen? Hae sunnuntaihin 13.2. mennessä opetustaitotoimikuntaan mukaan kehittämään tiedekunnan opetus- ja tutkimushenkilöstön opetustaitoja! Lisätietoja sähköpostista (2.2. otsikolla Opiskelijaedustajaksi lääketieteellisen tiedekunnan opetustaitotoimikuntaan?) ja hakea voit ilmoittamalla kiinnostuksesi Kaisalle (kaisa.krabbe@helsinki.fi). 

Psykologian opiskelijoiden edustajaksi dosenttitoimikuntaan on valittu Ali El Fellah.  

Vuoden ensimmäinen opintopalautetapahtuma Viini & valitus järjestetään torstaina 17.3. klo 17:00 Rexillä. Saavu paikalle syömään ja juomaan Kompleksin tarjoamia naposteltavia ja juomia ja vuodattamaan kuuleville korville positiiviset ja negatiiviset opintopalautteesi! Erityisesti opintovastaavia kiinnostaa kuulla kokemuksia ja ajatuksia tilaston opetuksesta läpi opintojen, mutta kaikki palaute otetaan kiitollisina vastaan. 

Vuoden opettajat palkitaan tiedekunnan ainejärjestöjen yhteisessä tilaisuudessa perjantaina 18.3. Kompleksin tämänvuotiset palkitsemisteemat paljastetaan ensi viikolla, ja tämän jälkeen opintovastaavat ottavat vastaan ehdotuksia ja perusteluja. Pidä siis silmällä viestintäkanavia tämän suhteen! 

Opintovastaavat Salla ja Siiri kuulevat mielellään palautetta opinnoista ja opetuksesta! Lisäksi voit kysyä epäselviksi jääneistä asioista. Edunvalvontavastaavat Kaisa ja Alma vastaavat laajemmista koulutukseen ja opiskelijan etuihin sekä hyvinvointiin liittyvistä asioista. Lisäksi Kaisa, Jyri, Alma ja Iiris istuvat psykologian johtoryhmässä, kehittävät tutkinto-opetusta ja ratkovat opintojen ongelmakohtia. Meihin saa yhteyden parhaiten sähköpostitse (salla.skon@helsinki.fi/ siiri.piha@helsinki.fi/ kaisa.krabbe@helsinki.fi/ alma.suutari@helsinki.fi). Opinnoista voi antaa palautetta myös opintovastaavien palautelomakkeella (tästä linkistä), jonka voi halutessaan täyttää nimettömästi!  

Kompleksin vuosijuhlat päädyttiin siirtämään koronatilanteen vuoksi helmikuulta toukokuulle. Kompleksin 75-vuotiasta taivalta päästään juhlimaan lauantaina 14.5.! Jos ajankohdan siirtyminen estää osallistumisesi vuosijuhlille, ilmoitathan peruutuksesta 15.2. mennessä jotta saat rahasi takaisin. Peruutukset voi ilmoittaa vuosijuhlavastaavalle saara.silakoski@helsinki.fi. Vuosijuhlien lipunmyynti avataan vielä uudestaan halukkaille juhlijoille 1.3. klo 12. Lisää tietoa lipunmyynnistä löytyy sähköpostista ja Facebook-tapahtumasta. Uuden vuosijuhlaviikon ohjelmasta tiedotetaan jäsenistöä myöhemmin lisää, pysy siis kuulolla! 

Kompleksi ry myöntää ansionauhoja kunnianosoituksena ansiokkaasta Kompleksin ja psykologian opiskelijoiden eteen tehdystä työstä. Voit ehdottaa ansionauhojen saajia tällä lomakkeella 28.2. asti, tarkemmat kriteerit ansionauhan saamiselle näkyvät lomakkeella. Käy siis ehdottomassa itseäsi tai toista ainejärjestöaktiivia, jonka toiminta on ollut erityisen aktiivista tai innovatiivista! 

SPOL hakee tälläkin kaudella toimihenkilöitä tapahtumatiimiin. Lisäksi vuosijuhlien järjestämiseen vuodelle 2023 haetaan vuosijuhlatiimiläisiä. Lisää tietoa hauista on tulossa pian sähköpostilistalle! 

Muistattehan, että hallitustoimintaan voi liittyä mukaan kesken kaudenkin! Tilaa on esimerkiksi tarjoilutiimissä (3 paikkaa vapaana) ja kansainvälisyystiimissä (3 paikkaa vapaana). Jos hallitushommat kiinnostaa, voit laittaa viestiä puheenjohtajalle Iiris Vanhalalle osoitteeseen puheenjohtaja@kompleksi.org. Tervetuloa myös seuraavaan hallituksen kokoukseen 16.2. klo 17:30! Kokouskutsu on lähetetty sähköpostitse 9.2., mistä löydät tarkemmat tiedot kokoukseen liittyen. Iiris (pj) ja Lauri (vpj) toivottavat kaikille aurinkoista kevättä ja tsemppiä opintoihin! 

TULEVAT TAPAHTUMAT

Osasta tapahtumista on tulossa vielä lisätietoa Facebookin ja sähköpostin kautta. 

Helmikuu 

16.2. Hallituksen kokous klo 17.30 | Wilhelmsson-sali 

17.2. Käsityökerho klo 17-19 | Gustavus Rex tai Zoom | Facebook-tapahtuma 

23.2. Boulderointi klo 10-14 | Redin Kiipeilyareena | Facebook-tapahtuma 

24.2. Yhdistyksen kevätkokous klo 17 | Groudon-kokoustila 

Maaliskuu 

1.3. Laskiaisrieha klo 12 

16.3. Hallituksen kokous klo 18 | Groudon-kokoustila 

17.3. Viini ja valitus klo 17 | Gustavus Rex 

18.3. Vuoden opettaja -tilaisuus klo 12 

23.3. Etäekskursio työterveyspsykologille klo 16-17

 


Palautetta jäsentiedotteesta voi lähettää tiedottajalle osoitteeseen tiedottaja@kompleksi.org 

One thought on “Kompleksin jäsentiedote 1/2022”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *