Tuutorit

 


Syksyn 2018 tuutorit

Juuso Kilpinen

Mun nimi on siis Juuso ja ihan ekaks haluan onnitella mahtavasta saavutuksesta ja toivottaa sut tervetulleeks valtsikaan! Omaa fuksivuotta kuvaa ehkä parhaiten sana antoisa: juhlin, opin uusia asioita ja tutustuin mitä mahtavimpiin ihmisiin. Tutorina mä teen parhaani sen suhteen, että myös sun fuksivuos tulee olee vähintäänkin yhtä antoisa! Nautitaan vielä muutama viikko kesästä ja sit polkastaan syksy yhdessä käyntiin 😊Ainiin, esittelyyn pyydettiin randomia faktaa itestä ni mullapa on kolme: oon vasenkätinen, osaan heiluttaa korvia enkä oo ikinä maistanu tupakkaa 😸

Juuso ja Tanja

Tanja Mälkiä

Olen Tanja, toisen vuoden sosiaalitieteilijä ja yksi teidän tulevista tutoreista. Haluan toivottaa suuret onnittelut kaikille tuleville fukseille!
Oon ite helsinkiläinen ja välivuotena seikkaillessa päätin hakea valtsikaan koska vaikutti omalta jutulta enkä oo katunut päätöstä ollenkaan. Omaan lyhyeen fuksivuoteen on kuulunut mahtavia uusia ihmisiä ja tapahtumia, erityisesti laskiainen, suursitsit sekä 7 päivän vapu joka ei lopu!
Fun fact on se, että osaan tehä kinesioteipistä mustekaloja

Siiri Moisio

Moi ja tervetuloo valtsikaan! Mä oon Siiri ja opiskelen toista vuotta sosiaalitieteitä. Alunperin oon Kuopiosta lähtösin ja välivuosina maailman kautta kulkeutunut Helsinkiin valtsikaan. Ensimmäinen vuosi yliopistossa meni tosi nopeesti sitsaten ja erilaisissa tapahtumissa käyden (välillä ehkä myös opiskellen). Oon varma et teilläkin tulee olemaan yhtä hauskaa!
Fun fact musta on, että oon henkisesti puoliks britti.
Enää pari viikkoo nii sit nähään ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Heissulivei!

Siiri ja Hanna

Hanna Marttila

Mä oon Hanna (kuvassa oikealla) ja oon myös yks teidän tulevista tuutoreista.  Oon Seinäjoelta kotoisin, mutta muutin tänne isolle kirkolle aika lailla tasan vuosi sitten Valtsikan perässä. Omaan fuksivuoteeni mahtui jonkin verran opiskelua sekä hurjan paljon ikimuistoisia hetkiä ja tapahtumia. Tärkeimpänä kaikista käteen jäi kasa ihania uusia ystäviä. Haluan olla mukana tekemässä myös teidän fuksivuodesta mitä mainioimman. Ootan jo innolla tulevaa syksyä ja teidän tapaamista!😍 Loppuun vielä faktoista tärkein: oon oikeesti tosi nopee täyttämään vesi-ilmapalloja.🍈

Milla Rajala

Moikka! Mä oon Milla (kuvassa oikealla), toisen vuoden sosiaalitieteilijä ja toinen teidän vastuutuutoreista. Hurjasti onnea ja tervetuloa valtsikaan❤️ En malta odottaa että tavataan!
Mun fuksivuosi oli kiireinen pitäen sisällään niin uusia kokemuksia, ihania kavereita, järjestöhommia ja ehkä vähän opiskeluakin. Pidetään yhdessä huolta siitä, että teille tulee mahtava fuksivuosi! Tässä teille vielä pieni fun fact musta: Mä vihaan venyttelyä, mut saan spagaatin maahan asti (voin näyttää jos pyydät)!

Ella ja Milla

Ella Immonen

Moi! Olen Ella, neljännen vuoden yhteiskuntapolitiikan opiskelija. Tulin valtsikaan suoraan lukiosta vuonna 2015, jolloin pääaineita ei oltu vielä yhdistetty. Olen siis tämän porukan eräänlainen ”vanhustuutori”. Fuksisyksy on ihmisen parasta aikaa, pian se alkaa! Fun fact: kuljin koko kesän sähköpotkulaudalla ❤️🛴

Aino Poroila

Moi kaikki ihanat fuksit! Olen Aino (kuvassa vasemmalla), tuutoriporukan juniorijäsen, tokan vuoden sostieteilijä ja ylpeästi itä-Helsingistä. Fuksivuosi on loistavaa aikaa löytää uusia ystäviä ja harrastuksia: mulle lähinnä sydäntä on sosiaalitieteiden lehti Diskurssi sekä valtsikan jokavuotinen musiikkiteatteriproduktio eli speksi – näistä kerron myös mielelläni lisää teille! Fun factina mainittakoon, että voin esittää sulle serenadin saksofonilla, kitaralla tai ukulelella!

Aino ja Henna

Henna Poutiainen

Oon Henna, myöskin tokan vuoden sostieteilijä. Ensimmäinen vuosi hurahti nopeasti Kannun hallituksessa, Think Companyn proggiksissa ja sitsejä koluten, opiskeluita ja töitä unohtamatta. Me pidetään Ainon kanssa huolta, että sulle tulee aivan paras fuksivuosi, ja että löydät omat juttusi yliopistokentältä! Fun fact: puhun paremmin kiinaa kuin ruotsia.

Iina Lummepuro

Hellou, mä oon Iina, yks teidän tuutoreista! Heti alkuun superisti onnea valtsikaan sisäänpääsystä! Ootte tehnyt paljon duunia viime keväänä ja paikkanne ansainneet! Nauttikaa vielä kesästä ja nähdään syksyllä kivojen juttujen merkeissä! 🙂 Mun fuksivuosi kului super nopeasti ja oli vaan yksinkertaisesti ihanaa aikaa! Mieleen jäi mm. lukemattomat sitsit, hauskat illat valtsikan hengailupaikassa ”kuppalassa”, yliopiston teatteriproggiksen speksin tanssitiimiin osallistuminen, hallitushommat, ikuinen vappu ja ihanat uudet ihmiset! Oon varma että sulla tulee olemaan maailman paras fuksivuosi ja me tuutorit autetaan siinä! Random fakta: syön viinirypäleitä leivän päällä ja mulla on ollut lemmikkipapukaija!

Iina ja Nelli

Nelli Näränen

Moikka! Oon Nelli (kuvassa oikealla) ja haluan myös toivottaa hurjasti onnea kaikille sisäänpäässeille ✨ Mulla alkaa toisen vuoden sostieteiden opinnot, enkä vois enempää odottaa teidän tapaamista ja kaikkea siistiä! Fuksivuodesta jäi käteen huippu määrä ihania uusia ystäviä, huikeita sitsejä ja muita tapahtumia, Konstruktiossa toimimista ja tottakai mielenkiintoisia opiskeluja. Fun fact: olin 5- vuotiaana maailman suurin Jari Sillanpään fani ja osaankin sen ajan tuotannon aikalailla ulkoa. 😂 ihanaa loppukesää!

Taava Saukkonen

Moikka! Oon Taava (kuvassa vasemmalla), ulkoisesti paljasjalkainen helsinkiläinen mutta sielunmaisemaltani hämäläinen. Harrastan perinnekäsitöitä, tennistä ja tykkään asioiden värikoodaamisesta ja muistiinpanoihin piirtelemisestä. Supertärkeä fakta musta on se, että nousen joka aamu sängystä tasajalkaa, koska en tiedä kumpi se ”väärä” jalka on 🌞 Nähdään pian!

Taava ja Aliisa

Aliisa Maunula

Moi! Mä oon Aliisa, toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Ensimmäinen vuosi yliopistolla meni tosi nopeasti, ja olin aika monessa jutussa mukana, kuten parissa hallituksessa sekä Valtsikan speksissä, joka on interaktiivista opiskelijateatteria. Kivaa päästä tutustumaan uusiin opiskelijoihin syksyllä, odotan sitä innolla! Ja fun fact musta: osaan nuolla kyynärpäätäni.

Essi Väkeväinen

Mun nimi on Essi ja aloitan tänä syksynä toista vuotta Sosiaalitieteissä. Maisterituutoroinnin lisäksi olen Millan kanssa toinen vastuutuutoreistanne, eli mua saa lähestyä millä tahansa mieltä askarruttavalla asialla! Valtsika on tarjonnut mulle ihania ystäviä ja kokemuksia jo ekan vuoden aikana, en malta odottaa että syksy pääsee käyntiin myös teidän kanssa! Pyysin kavereita kertomaan musta hauskoja faktoja, mutta osa ei kyllä ollut julkaisukelpoisia. Mun kuitenkin kuvailtiin hukkaavan aina tavaroita, jotka eivät koskaan olleet kateissa ja ylittävän tietä ”kuin ei olisi perhettä tai ystäviä”. Lupaan kuitenkin olla hukkaamatta teitä ja ylittää tienkin ihan kiltisti. 😄

Essi ja Théo

Théo Mercier

Moikka! Nimeni on Théo, olen toisen vuoden opiskelija ja toinen maisterituutoreistanne. Onnea vielä niin kandi- kuin maisterivaiheessa aloittaville! Oma fuksivuosi oli antoisaa ja tapahtumarikasta, löysin upeita tyyppejä ja mielenkiintoista tekemistä. Valtsikassa onkin mahtavaa se, että mahdollisuuksia riittää niin vapaa-ajan aktiviteettien kuin työelämätapahtumien saralla. Ja vielä pikku fakta minusta: Olen puoliksi kanadalainen ja toinen äidinkieleni on ranska!

Natalie Alén

Hei! Olen Natalie (vasemmalla), yksi syksyn kv-tuutoreista. Onnea kaikille fukseille sisäänpääsystä, ootte awesome! Valtsikaan päädyin viime vuonna muutamien välivuosien ja kiertoteiden kautta. Musta piti ensin tulla elokuvaohjaaja, mutta päädyinkin Valtsikaan pelastamaan maailmaa toisin keinoin. Fuksivuodesta päällimmäisenä on jäänyt mieleen lukuisat tilaisuudet tehdä ja kokeilla erilaisia juttuja mm. sadan browniesin leipominen sitseille, valokuvareportaasin kuvaaminen meidän lehteen diskurssiin, valojen ja vaatteiden suunnittelu ihanaan speksiin ja varjovalmennuskurssin pitäminen (Osa teistä onkin jo sieltä tuttuja!). Uskon, että saatte kokea yhtä paljon erilaisia ja uusia juttuja vuotenne aikana ja tietty tutustua ihaniin valtsikalaisiin. Fun Fact: Ajattelin pienenä, että kengurut on ihmisen lähisukulaisia, koska mun mielestä ne näytti enemmän ihmisiltä kuin apinat.

Natalie ja Anna

Anna Appelbye

Moikka! Mä oon Anna, ja vielä kerran ihan superisti onnea opiskelupaikasta! Itelle ensimmäinen vuosi valtsikassa tarjosi ihan valtavasti huikeita uusia kokemuksia! Tuli lähdettyä mukaan kaikkeen mahdolliseen melkeen huomaamatta, sillä ihmiset ja valtsikan järjestökenttä vaan tempasivat mukaansa. Kesälomalle jääminen saikin olon lähes haikeaksi, enkä malta oottaa, että pääsen näyttämään teille Valtsikan parhaat puolet tulevana syksynä. Fuksisyksy tulee olemaan täynnä kaikkea mahtavaa, mutta onneksi tapahtumia ja tekemistä riittää keväällekin runsaasti. Vaikka toiminkin ensisijaisesti kv-tuutorina, tullaan varmasti kohtaamaan paljon syksyn aikana. Fun fact musta on se, että keksin aina mitä mielenkiintoisimpia tapoja päästä kotiin opiskelijariennoista. Näihin lukeutuu muun muassa kohtaaminen mäyrän kanssa, 7km kävely korkokengissä ja 10km yölenkki Alepa-pyörällä. Mutta näistä lisää ehkä sitten syksyllä. Pian nähdään!