Tuutorit

 


Syksyn 2020 tuutorit

Tuutorit odottavat uusia fukseja jo kuumeisesti! Tällä sivulla tullaan esittelemään tuutorparit, joten pysy kuulolla!

Kia & Amanda

Kian esittely: Moikka, mä oon Kia ja toimin tän vuoden toisena vastuu-tuutorina! Mä oon sosiaalitieteiden tokaa vuotta aloittava opiskelija ja toimin myös vaikka missä
valtsikan muussa toiminnassa 😁.
Mun lempimuistoja fuksivuodelta on kaikki kummalliset tutustumisleikit, joiden takia saa vieläkin naureskella kavereiden kanssa.
Tulkaa rohkeasti juttelemaan, tai ottakaa meihin yhteyttä jos teille tulee kysymyksiä tai ongelmia niin setvitään niitä yhdessä!

Amandan esittely: Moi! Oon Amanda, oon toisen vuoden sosiaalitieteilijä ja toimin toisena vastuutuutorina. Tykkään kiireisestä arjesta ja siitä, että mun päivät on monipuolisia. Tästä syystä mut näkeekin usein kiirehtimässä paikasta toimeen ja järjestötoimintaki on tullut tutuksi. 🙌🏼
Fuksivuodessa oli parasta ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen ja se, että vihdoin pääs opiskelee alaa, joka on just se oma juttu!

Vera & Laura

Veran (keskellä) esittely: Hellouu! Oon Vera tuleva tokan vuoden opiskelija ja kivaa päästä tuutoroimaan teitä! Vapaa-ajalla mun erikoisalaa on erilaisten projektien alottaminen, mutta ei niinkään niiden valmiiks saaminen:) Nyt kesällä lempparijuttu on ehdottomasti mökkeily ja uiminen! ☀️🌼
Fuksivuodesta jäi hyvät fiilikset, mutta nyt on ihana ollu vähän hengähtää ennen tulevaa syksyä, jota ootan jo innolla! 😊
.
Lauran (oikealla) esittely: Oon Laura, tokan vuoden aloittava, vähän kaikessa toiminnassa mukana pyörivä sosiaalipsykologiasta kiinnostunut tuutori. Yliopiston ulkopuolella mut löytää todennäköisesti järjestöhommista, retkeilemästä koiran kanssa (kyllä, tuo kuvan pörrö) tai tanssimasta kuin viimeistä päivää joko ohjatusti tai ihan vaan koska se nyt yksinkertaisesti on parasta mitä tiedän! Vedä hihasta ja kysy mitä vaan, mutta älä usko jos yritän neuvoa johonkin, koska oon hukannu suuntavaistoni 🙃 Paras juttu fuksivuodessa oli samanhenkisten ihmisten kanssa hengaaminen ja uusien ystävien saaminen.

 

Kata & Sonja

Katan esittely: Hei vaaan! Oon Kata, tokaa opiskeluvuottaan alottava sostieteilijä ja teidän tuleva tuutori! Fuksivuosi meni hujauksessa ohi, joten onkin ihana että pääsee mukaan fiilisteleen teidän tulevaa jännittävää fuksivuotta 🥳 Lempparijuttuja omana fuksivuotena oli tapahtumat (erityisesti sitsit!!!!) ja ihanat uudet kamut. Mulle saa tulla aina jutteleen ja laittaan viestiä, en malta oottaa et nähdään syksyllä!
.

Sonjan esittely: Moikka fuksit ja tervetuloa sosiaalitieteisiin! ❤️ Mun nimi on Sonja ja oon tuleva toisen vuoden opiskelija.😊 Eniten mua sosiaalitieteiden pääaineista kiinnostaa sosiaalipsykologia ja toiveena oiskin päästä lukemaan sitä pääaineena! Fuksivuos oli mun mielestä ihanaa aikaa ja ehdottamasti parasta siinä oli uudet ihanat ystävät ja kaikki kivat tapahtumat.🎉 Muistakaa nauttia teijän fuksivuodesta, mä täällä jo innolla oottelen syksyä!😊✨

Satu & Eva

Sadun esittely: Helou! Mun nimi on Satu ja oon toisen vuoden sosiaalitieteilijä. Super isot onnittelut teille, tuleville fukseille! Odotan innolla syksyä ja sitä, että päästään yhessä teijän ja tuutoreiden kanssa luomaan varsin unohtumatonta mutta sitäkin hienompaa fuksisyksyä :-)! Mun oma fuksivuosi sisälsi paljon vauhtia, tunteja Kaisa- talon kirjastossa ja tietty hirmusen hyviä tyyppejä, joiden kanssa pääsin kaiken kokemaan. Ja vaikka vuosi jäikin hieman kesken, sattuneesta syystä, oli se kaiken kaikkiaan huippu! Nauttikaa kesästä täysillä ja nähdään syksyllä!
.

Evan esittely: Moikka! Mun nimi on Eva ja oon tokan vuoden opiskelija. Tulevana syksynä pääsen alottamaan myös sosiaalipsykan opinnot! Fuksivuosi meni nopeesti ja täyttyi monista hyvistä kokemuksista. Ylivoimaisesti parasta oli kuitenkin uusien ystävien saaminen, erilaiset tapahtumat sekä tottakai se, että sai vihdoin pukea päälleen ne Valtsikan punaiset haalarit❤ odotan innolla teidän kaikkien tapaamista, nähdään syksyllä!

Veera & Ilona

Veeran esittely: Moikka, mä oon Veera Sosiaalitieteiden yksi KV-tuutoreista. Toimin pääsääntöisesti vaihto-oppilaiden tuutorina, mutta koska syksystä ei vielä tiedetä, toimin todennäkösesti myös fuksien tuutorina.
Mun mielestä fuksivuodessa parasta oli ehdottomasti tutustuminen uusiin ihaniin ihmisiin. Hyvänä kakkosena toinen upee kokemus oli myös Valtsikan Speksi, missä oon tutustunu myös esimerkiksi mun ihanan tuutorparin Ilonan kanssa.
Hirveen isot onnittelut uusille fukseille, en malta oottaa että nähdään kaikki syksyllä! .

Hi, my name is Veera. I am one of the international tutors for next year. I am studying social sciences and I will be starting my second year at university in fall.
The best thing in my first year was to get to know all these amazing likeminded people. I hope to see everyone next fall, even with these undergoing circumstances. .

Ilonan esittely: Moi! Mä oon Ilona, tokan vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Mä oon aiemmin työskennellyt television jälkituotannon parissa. Lähdin etsimään sosiaalitieteistä uutta suuntaa vuosi sitten ja valinta oli hyvä! Olin fuksivuonna tutor-parini Veeran kanssa mukana Valtsikan speksissä eli opiskelijateatterissa näyttelemässä. Se oli hieno tilaisuus tutustua valtsikalaisiin myös oman kandiohjelman ulkopuolelta. Nähdään syksyllä!
.

Hi! I’m Ilona, and a second year student in social sciences. I’ve previously worked with postproduction of TV and film, and came to study in University of Helsinki to search something completely new. It was a good choice! During my first year I was part of a theater production of our faculty with my tutor pair Veera. It was a great opportunity to meet other students. Looking forward to meeting you too!

Anni & Elina

Annin esittely: Moikka, mä oon Anni ja oon sosiaalititeteiden tokan vuoden opiskelija. Toimin tänä vuonna teidän uusien fuksien tutorina, mikä on ihan super kivaa! Mun omassa fuksivuodessa ehdottomasti parasta oli tutustuminen uusiin opiskelukavereihin, kaikki kivat tapahtumat ja ylipäätään se koko tunnelma, mikä fuksivuotena oli. En malta odottaa, että päästään aloittamaan syksy yhdessä!🌸💕
.

Elinan esittely: Moikku! Mä oon Elina ja yks teidän tulevan vuoden tuutoreista sekä toisen vuoden sosiaalitieteilijä! Mulle omassa fuksivuodessa parasta oli uudet ihanat kamut, vauhdikkaat fuksiriennot ja tietty haalarit(<3). Siksi haluankin järkätä teille mahdollisimman ikimuistoisen fuksisyksyn! Odotan jo sormet syyhyten, että päästään järkkäämään teille kaikenlaista hauskaa. Siihen asti nauttikaa lomasta, syksyllä nähdään!

Milja & Telma

Miljan esittely: Moikkelis! Mä oon Milja, tokan vuoden sosiologian opiskelija. Fuksivuoden suurinta antia mulle oli opiskelu itsessään, päivät Kaisa-kirjastossa sekä valtsikan fuksitoimikunnassa puuhailu. Tapahtumissa käyminen on ihanaa, mutta myös niiden järkkäily on lähellä sydäntä. Ottakaa kesästä kaikki ilo irti, ja alotetaan yhdessä syksyllä! 🌠
.

Telman esittely: Moi kaikki ja isot onnittelut uusille fukseille! Mä oon Telma ja oon tokan vuoden sosiaalitieteilijä. Mun eka vuosi valtsikassa oli värikäs ja ihana, mutta kaiken uuden keskellä myös tietysti tosi jännittävä. Mun vuosi koostui uusista ystävistä, speksaamisesta, järjestöhommista ja kaisa-kirjastossa ja tiedekulmassa notkumisesta. Ootan innolla jo teiän tapaamista ja sitä, että päästään yhdessä tekee teiän ekasta syksystä valtsikassa unohtumaton! Muistakaa levätä kesällä ja nähään pian. <3

Tia & Inka

Tian esittely: Moikka👋 Mun nimi on Tia ja aloitan toisen vuoden opinnot sosiaalitieteissä. Oon 24-vuotias ja asun Espoossa. Vapaa-ajalla yleensä lenkkeilen, treenaan salilla, hengailen kavereiden kanssa tai kulutan netflixiä. Parasta fuksivuodessa oli ehdottomasti erilaiset tapahtumat, tutustuminen uusiin ihmisiin sekä tietenkin mielenkiintoiset opinnot! Toivottavasti voidaan tehdä teidän fuksivuoden aloituksesta huikea ja ikimuistoinen 🌞 Pian nähdään!
.

Inkan esittely: Moi kaikki! Mä oon Inka, oon 21-vuotias ja oon toisen vuoden opiskelija sosiaalitieteissä😊 Mun ensimmäinen vuosi oli ihana ja koen, että parasta oli uusien kavereiden löytäminen, kivat tapahtumat ja tietty myös itse opiskeleminen! Ekana vuonna tykästyin kovasti Kaisaan sekä Tiedekulmaan ja niissä tulikin vietettyä aika paljon aikaa.
Mä päivittelen nyt ainakin tän syksyn tätä sostuutoreiden instagramia ja mulle saa aina tulla antamaan mitä tahansa ehdotuksia tai toiveita🥰 Paljon onnea vielä kaikille opiskelemaan päässeille ja ootankin jo kovasti, että päästään alottamaan seuraava syksy yhdessä❤️

Tommi & Anna

Tommin esittely: Hei vaan kaikki! Nimi on Tommi ja olen Annan kanssa maisterituutorina. Aloitan kuudetta opiskeluvuotta sosiaalipsykologiassa. Toimin myös maisteriohjelman johtoryhmän opiskelijaedustajana eli minua saa mielellään tökkiä kaikenlaisilla kysymyksillä ja palautteella opinnoista. Maisterina aloittaminen on ollut hienoa, kun on päässyt entistä paremmin tutuksi henkilökunnan kanssa ja osaksi akateemista yhteisöä. Jutellaan lisää syksyllä!
.

Annan esittely: Moikka! Olen Anna, toista maisterivuotta aloitteleva kriminologian opiskelija ja toinen puolisko maisterituutoreista. Olin itse tosi innoissani kun ensimmäisen maisterivuoden aikana tuli tutuksi moni huipputyyppi sekä seminaareissa että niiden ulkopuolella. Toivonkin että myös te pääsisitte sisään just teille sopivaan porukkaan ja löytäisitte mm. mun ja Tommin avulla tukea opintoihin, työllistymiseen ja ihan kaikkeen siltä väliltä ja sen ulkopuolelta. Ollaan yhteyksissä! 🌞

Helka & Amanda

Amandan esittely: Moi! Oon Amanda, oon toisen vuoden sosiaalitieteilijä ja toimin toisena vastuutuutorina. Tykkään kiireisestä arjesta ja siitä, että mun päivät on monipuolisia. Tästä syystä mut näkeekin usein kiirehtimässä paikasta toimeen ja järjestötoimintaki on tullut tutuksi. 🙌🏼
Fuksivuodessa oli parasta ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen ja se, että vihdoin pääs opiskelee alaa, joka on just se oma juttu!
.

Helkan esittely: Heippis! Mä oon Helka, toista opiskeluvuotta aloittava sosiaalitieteilijä. Superisot onnittelut sisäänpäässeille, ihanaa päästä luomaan teille muiden kanssa mieleenpainuvaa fuksivuotta! 🎉 Oma fuksivuoteni meni pikajunan lailla ohi ja oli oikein ikimuistoinen, päällimmäisenä nousee mieleen kaikki hauskat tapahtumat, ensikosketus järjestöhommiin ja kiitollisuus uusista ihanista ystävistä. 💛 Nauttikaa kesästä täysin rinnoin ja rentoutukaa, ootte sen ansainneet! Palaillaan asiaan syksyn korvalla 🌻

Tuuli & Kia

Tuulin esittely:
Moi, parin tvistin jälkeen oonkin kv-hommissa! Mun nimi on Tuuli ja oon toisen vuoden opiskelija 🌬 Fuksivuoteni kului meuhkatessa ja ihmetellessä – hyviä muistoja on monia. Myös ainejärjestöhommat kiinnostelee, oon tällä hetkellä Stigman hallituksessa! Ensimmäinen vuosi Valtsikassa pitää sisällään monenlaista jännittävää ja uutta ja oon teidän puolesta innoissani :,) Nähdään syksyllä!
.

Hey, I’m Tuuli, a second year student in social sciences! My first year in Helsinki uni was amazing and a bit chaotic, lol. However challenging the circumstances may be, I believe that we can make the best out of a unique situation <3 I hope to see you guys soon!
.

Kian esittely: Moikka, mä oon Kia ja toimin tän vuoden toisena vastuu-tuutorina! Mä oon sosiaalitieteiden tokaa vuotta aloittava opiskelija ja toimin myös vaikka missä
valtsikan muussa toiminnassa 😁.
Mun lempimuistoja fuksivuodelta on kaikki kummalliset tutustumisleikit, joiden takia saa vieläkin naureskella kavereiden kanssa.
Tulkaa rohkeasti juttelemaan, tai ottakaa meihin yhteyttä jos teille tulee kysymyksiä tai ongelmia niin setvitään niitä yhdessä!
.

Oy! My name is Kia and I’m one of your head-tutors. Im a social sciences student, starting my second year and I’m involved in all kinds of other activities around our campus too 😁.
My favourite memories of my first year in university are all the weird icebreaker games we played to get to know eachother, those memories still have us laughing 🙂
Don’t be afraid to come say hello, or contact us if you need help of any kind, lets figure it out together!

Arttu & Eve

Artun esittely: Moi! Oon Arttu, kolmannen vuoden opiskelija ja päädyin tänä vuonna toista kertaa tuutoriksi hieman villinä korttina, mutta sitäki innokkaampana! Luen pääaineenani sosiologiaa ja oon ollut ensimmäisten opiskeluvuosieni aikana mukana niin järjestötoiminnassa, Valtsikan speksissä ja vaikka missä muussa. Syksyä innolla odottaen, kiva nähdä uusia opiskelijoita!
.

Eveliinan esittely:
Moi! Mä oon Eve, yks teijän tuutoreista, viime syksyn fuksi ja sostieteiden opiskelijajärjestön Konstruktion pj. On hankalaa tiivistää fuksivuotta muutamaan lauseeseen, sillä se sisälsi niin paljon kaikkea, mutta ehdottomasti parasta siinä oli kaikki uudet mahtavat tyypit yliopistolla (ja sitsit!!). Toivottavasti saadaan kaiken tän hulabaloon keskellä järjestettyä teille yhtä mahtava fuksivuosi kuin meillä ja muilla on ollut, ainakin yritetään kovasti. Ihanaa kesää (yrittäkää relata ennen syksyä) ja elokuussa nähdään!