Vuosijuhlat peruuntuvat!

Suomen hallituksen ja HYY:n antaman ohjeistuksen takia joudumme haikein mielin ilmoittamaan että vuosijuhlat, jatkot ja sillis on valitettavasti peruutettu.
Selvitämme mahdollisuutta järjestää vuosijuhlat myöhempänä ajankohtana. Lippunsa jo maksaneisiin tullaan olemaan viikonlopun aikana yhteydessä sähköpostitse.

Pahoittelemme odottamatonta ja ikävää tilannetta Konstruktion puolesta.

Pysykää terveinä! 

Konstruktion kolmannet vuosijuhlat!

Taas on sen aika, kun rakas Konstruktiomme täyttää vuosia!

Päivät pitenevät ja aurinko pilkistelee pilviharson takaa… Tule ihailemaan, kun Suomenlinnan Pirunkirkon juhlasali täyttyy kukkaisloistosta: näistä on tulossa ikimuistoiset juhlat. Luvassa on upeita puheita, korvia hivelevää musiikkia, sekä tietysti herkullinen kolmen ruokalajin illallinen.

Tervetuloa siis Konstruktiolaiset sekä Konstruktio ry:n ystävät juhlimaan kolmevuotiasta opiskelijajärjestöämme – tätä ei kannata jättää välistä, sillä näistä synttärijuhlista puhutaan vielä vuosia.

Konstruktion vuosijuhlat järjestetään Pirunkirkon juhlasalissa Suomenlinnassa lauantaina 21.3.2020. Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella, sekä järjestöjen tervehdyksillä 16.30 ja pöytiin siirtyminen tapahtuu 17.30.

Lippujen hinnat*:
Opiskelija: 60/65 € (alkoholiton/alkohollinen)
Muut: 70/75 € (alkoholiton/alkoholillinen)
Kannatuslippu: 85 €
* Lippuihin sisältyy seuraavan aamun sillis, haalarimerkki, sekä 1 € lahjoitus Apuna ry:lle.

Ilmoittautuminen aukeaa 26.2. klo. 12.00 ja päättyy 12.3. klo. 23.59. Ilmottautuminen tapahtuu e-lomakkeella. Muistathan, että mahdollisen avecisi tulee myös ilmoittautua!

Linkki ilmoittautumiseen: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/103659/lomake.html

Tänä vuonna Konstruktio haluaa muistaa Apuna ry:tä, (https://www.apunary.fi/?page_id=140 ) jonka toiminta antaa ruoka- ja vaateapua, sekä taloudellista tukea vähävaraisille lapsille ja perheille pääkaupunkiseudulla.

Apuna ry:n tilinumero: FI65 4405 0010 3869 39
Viestikenttään: KONSTRU

Vuosijuhlilla meillä on tänä vuonna mukana: PakuOvelle.com ja Talentia

Linkki jatkotapahtumaan: https://facebook.com/events/s/konstruktion-3-vuosijuhla-jatk/549405295928730/?ti=icl

Linkki sillikseen: https://facebook.com/events/s/konstruktion-3v-sillis/228946098143080/?ti=icl

Noudatamme tapahtumassa Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit

Pirunkirkon esteellisyydestä: Takaoven kautta pääsee liuskaa pitkin käytävään, keittiön läpi juhlatilaan. Tilasta löytyy inva-wc. Pieniä kynnyksiä on, mutta ne pääsee yli lastenvaunuilla tai pyörätuolilla.

Lisätietoa esteellisyyteen ja muihin asioihin liittyen saat Aliina Kaarnalta (aliina.kaarna(at)helsinki.fi) sekä Eveliina Väkeväiseltä (eveliina.vakevainen(at)helsinki.fi)

MITÄ? Konstruktion kolmannet vuosijuhlat
MISSÄ? Pirunkirkon juhlasali, Suomenlinna
MILLOIN? 21.3.2020 klo 16.30 cocktail-osuus ja ainejärjestöjen tervehdykset, klo 17.30 pöytiin siiryminen
MITÄ MAKSAA? Opiskelijoille alkoholillinen 65e ja alkoholiton 60e / Ei-opiskelijoille alkoholillinen 75e ja alkoholiton 70e / Kannatuslippu 85e. Kaikki liput sisältävät silliksen, 1e lahjoituksen Apuna ry:lle ja haalarimerkin.
MIKSI? Koska kevät, Konstruktio ja synttärit!
PUKUKOODI? Iltapuku/tummapuku sekä akateemiset ansiomerkit. Pääasia on kuitenkin, että tunnet olosi hyväksi omassa asussasi!

Onnea uusille sosiaalitieteiden fukseille 2019!

Konstruktio toivottaa lämpimästi onnea uusille opiskelijoilleen. Valtava urakka on nyt takanapäin ja uurastus on palkittu, tervetuloa siis valtiotieteelliseen tiedekuntaan ja Konstruktion siipien suojaan!

Tuutorit ottavat yhteyttä sähköpostilla mahdollisimman pian ja kertovat sinulle kaiken tarpeellisen opiskelujen aloittamisesta sekä tärkeistä aikatauluista. Älä siis hätäile, vaan nauti lomasta akkuja lataillen. Orientaatioviikon 35 voit kuitenkin jo merkata kalenteriin ja varata viikolle ylimääräsitä aikaa.

Ota odotellessa seurantaan Konstruktion instagram– ja facebook-sivut.  Syksyllä tavataan!

 

Konstruktion hallitus vuodelle 2019 on valittu!

Konstruktion toimikaudelle 2019 valittiin uusi, upea hallitus 29. marraskuuta  pidetyssä järjestön vaalikokouksessa!

Konstruktion puheenjohtajaksi valittiin viime vuoden tapahtuma- ja kulttuurivastaavana toiminut Iina Lummepuro. Varapuheenjohtana jatkaa Milla Rajala, joka niin ikään toimi myös viime hallituskaudella, fuksi- ja tuutorvastaavana sekä urheiluvastaavana. Taloudenhoitajaksi valittiin Siiri Moisio ja sihteeriksi Laura Heiskanen.

Varsinaisina jäseninä hallituksessa toimivat Lari Karvo, Elina Kettunen, Aleksi Juvonen, Elsa Saarinen, Kristiina Le, Matias Peräkylä, Iida Korpela ja Jenny Inkeroinen

Varajäseniksi valittiin Pihla Saario, Elli Luoma ja Essi Turunen.

Uusi hallitus järjestäytyy joulukuussa pidettävässä kokouksessa pesteihin.
Tämän jälkeen hallituksen pestien hoitajat tulevat löytymään Konstruktion nettisivuilta välilehdeltä ”Hallitus”.

Onnittelut uudelle upealle hallitukselle! 


Uuden lukukauden avajaiset!

Konstruktio avaa uuden lukukauden kokoustamalla 15.8.2018.

Seuraavana maanantaina Konstruktio järjestää myös yhdessä tuutoreiden kanssa ensimmäisen tapaamisen sosiaalitieteiden uusille opiskelijoille! Toivotamme kaikki teidät ihanat fuksit lämpimästi tervetulleeksi.
Luvassa on hauskaa ja rentoa tutustumista ja pelailua tuutoreiden ohjauksella.

Myös vanhat valtsikalaiset ovat tervetulleita ottamaan uudet fuksimme vastaan ja fiilistelemään alkavaa syksyä kello 21 alkaen.

 

Konstruktio viettää pian ensimmäisiä vuosijuhliaan!

Hyvät konstruktiolaiset, pian on aika juhlistaa Konstruktion ihkaensimmäisiä vuosijuhlia!

Koska takanamme ei ole pitkiä perinteitä, nyt on aika tehdä historiaa. Näihin pippaloihin tullaan viittaamaan jokaisilla vujuilla vielä sadan vuoden ajan!

Konstruktion 1. vuosijuhla järjestetään lauantaina 24.3.2018 Suomenlinnan arvokkaassa Tenalji von Fersen juhlasalissa. Ilta alkaa cocktail-tilaisuudella ja järjestötervehdyksillä kello 16.30. Pöytiin juhlaillallisen pariin siirrytään kello 17.30.  Illan aikana tulemme kuulemaan juhlapuhujia sekä nauttimaan iltaohjelmasta.

Vuosijuhla jatkuu myöhään yöhön Ravintolalaiva Wäiskillä osoitteessa Hakaniemenranta 11, 00530 Helsinki. Tarjoamme jatkopaikalle yhteisen kuljetuksen suoraan lautalta. Seuraavana päivänä juhlat jatkuvat silliaamiaisella Kuppalassa osoitteessa Unioninkatu 37 Helsinki.

Vuosijuhlalipun hinta opiskelijoille on 60 euroa (alkoholillinen menu) / 55 euroa (alkoholiton menu). Muille kuin opiskelijoille lipun hinta on 80 euroa, ja kannatuslipun hinta 100€. Lippuun kuuluu juhlaillallinen, pääsy juhlien jatkoille sekä seuraavan päivän silliaamiainen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlimaan 1-vuotiasta Konstruktiota!

Sosiaalitieteiden tuutorihaku käynnistyy pian!

Haluatko taata uusille opiskelijoille upean aloituksen yliopistomaailmassa ja olla mukana toteuttamassa ikimuistoista fuksisyksyä 2018?

Tuutorihaku alkaa 29.1.2018 klo 9.00 ja päättyy 12.2. klo 15.00. Voit hakea tuutoriksi Aava-järjestelmän kautta. Hakuajan sulkeuduttua hakijat haastatellaan ja uudet tuutorit valitaan maaliskuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen tulevat tuutorit osallistuvat koulutuksiin.

Omien mielenkiinnonkohteittesi mukaan voit hakeutua uusien kotimaisten opiskelijoiden tuutorointiin,  tuutoroida uusia kansainvälisiä vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita tai ryhtyä liikuntatuutoriksi innostaen uusia opiskelijoita liikunnan pariin.

Tuutorina sinulla on tärkeä rooli uusien opiskelijoiden vastaanottamisessa, heidän sitouttamisessa yliopistoyhteisöön sekä tutustuttamisessa yliopisto-opiskelun saloihin sujuvan alun takaamiseksi. Tuutorina toimit ryhmänohjaajana ja olet osa yliopiston ohjausjärjestelmää yliopiston henkilökunnan kanssa. Tuutoroinnista maksetaan pienimuotoinen palkkio ja ensimmäistä kertaa tuutorina toimiessasi saat myös opintopisteitä koulutuksesta. 

Lisää tietoa tuutorhauista: https://guide.student.helsinki.fi/fi/artikkeli/hae-tuutoriksi  ja  https://www.facebook.com/events/174730609813716/


Apply to become a tutor!

The application period for autumn 2018 starts January 29th (9 a.m.) – and ends February 12th (3 p.m.). Apply to become a tutor through the Aava application system.

As a tutor, you play a key role in welcoming new students to the university as well as ensuring that new students will find their way to the university community.

Konstruktion hallitus vuodelle 2018 on valittu!

Konstruktion toimikaudelle 2018 valittiin uusi hallitus 4. joulukuuta järjestön vaalikokouksessa.

Vuonna 2018 Konstruktion puheenjohtajana toimii Seppo Töyrylä.
Varapuheenjohtajaksi saimme Riikka Välivehmaksen. Taloudenhoitajaksi valittiin Mika Sallantaus ja sihteeriksi Maria Kiiskinen.

Varsinaisina jäseninä hallituksessa toimivat Iina Lummepuro, Saaga Rosling, Essi Väkeväinen, Milla Rajala, Essi Pentikäinen, Saara Tiri, Irene Kampman ja Toivo Klemi.
Varajäseniksi valittiin Iida Kalanti, Nelli Näränen ja Natalie Alén.

Uusi hallitus järjestäytyy 11.12.2017 pidettävässä kokouksessa pesteihin.
Hallituksen pestien hoitajat löytyvät Konstruktion nettisivuilta välilehdeltä ”Hallitus”.


The new board for 2018 was elected 4.12.2017.

Seppo Töyrylä was elected as a chairman and Riikka Välivehmas as a vice chairman.  Mika Sallantaus will act as a treasurer and Maria Isabella Kiiskinen as a secretary. The new board will be organized on 11.12.2017 at the conference. More information can be found on this website under the tab “Board”.

Onnea uusille opiskelijoille!

Valtavat onnittelut jokaiselle pääsykoekeväästä selviytyneelle ja sosiaalitieteitä opiskelemaan päässeelle – ja tervetuloa osaksi Konstruktiota eli Valtsikan sosiaalitieteiden opiskelijoiden opiskelijajärjestöä!

Rankka puurtaminen ja tulosten odotteleminen ovat nyt ohi ja on vihdoin aika päästä lataamaan akkuja tulevaa syksyä varten. Nauti nyt siis lomasta, tuutorit ottavat yhteyttä elokuun aikana ja kertovat tarkemmin aikatauluista sekä kaikesta mistä pääset upouutena opiskelijana nauttimaan!

Kalenteriin on hyvä kuitenkin kirjata jo orientaatioviikon alku (vko 35) sekä varata edeltävälle viikolle hieman vapaa-aikaa  (Ei hätää, kaikesta tiedotetaan kyllä selkeästi ja hyvissä ajoin.) Syksyn alkua odotellessa kannattaa myös tykätä Konstruktion Facebook-sivusta sekä valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijajärjestön, Kannunvalajien sivusta. Näin pysyt varmasti kartalla tulevista tapahtumista ja pääset fiilistelemään uutta häikäisevää opiskelijaelämääsi.

Jättimäiset onnittelut huippusaavutuksesta, nähdään syksyllä!

—–

Konstruktio warmly welcomes each and every one of the new social research students who will be joining us next fall! We will be posting more information about the upcoming events closer to September on Facebook, so make sure to go like the page!

– Anna Raeste, pj