Yhteystiedot


Konstruktion yhteystiedot

Konstruktion sähköpostilista:
Jos haluat lähettää Konstruktiolle tiedotteita esimerkiksi tulevista tapahtumista, käytä tätä sähköpostiosoitetta: konstruktio-ry [at] helsinki.fi

Jos haluat pysyä perillä Konstruktion tapahtumista, liity sähköpostilistaan lähettämällä viestin ”subscribe konstruktio-ry etunimi.sukunimi [at] helsinki.fi” osoitteeseen majordomo [at] helsinki.fi. Voit jättää subject-kentän tyhjäksi. Älä kirjoita viestiin mitään muuta.

Konstruktion hallituksen sähköposti:
Jos sinulla on sanottavaa tai ehdotettavaa vain Konstruktion hallitukselle, tai haluat vaikkapa tiedustella tapahtumaan jääneitä löytötavaroita, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: konstruktio-hal [at] helsinki.fi

Haluatko lähettää sähköpostia jostain tietystä aiheesta suoraan pestiä hoitavalle hallituksen jäsenelle? Kaikkien hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät välilehdeltä ”Hallitus

Ruusuja, risuja tai tapahtumatoiveita? Täytä Konstruktion palautelomake täällä!

Konstruktio pyrkii tarjoamaan jäsenistölleen ja tapahtumien osallistujille turvallisen ja yhdenvertaisen ympäristön. Jos koit tai näit ikävän tilanteen, täytä ongelmatilannelomake.  

Lomakkeen käsittelee luottamuksellisesti Konstruktio ry:n yhdenvertaisuusvastaava Semra Shakir.  Semraan saat yhteyttä myös sähköpostitse: semra.shakir [at] helsinki.fi

Sosiaalitieteiden opiskelija: onko sinulla kysyttävää opiskeluasioista tai haluaisitko tuoda jotain opintoihin liittyviä ongelmakohtia järjestömme tietoon? Opintovastaavat toimivat opiskelijoiden edunvalvojina ja auttavat opintoihin sekä opetukseen liittyvissä asioissa.
Opintoasioiden kanssa sinua auttavat Konstruktion opintovastaavat Mary-Ann Kari (mary-ann.kari [at] helsinki.fi) ja Semra Shakir (semra.shakir [at] helsinki.fi)

Muita hyödyllisiä yhteystietoja

Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunta HYY

HYY:n palvelutoimisto
Mannerheimintie 5 B, 2. kerros
Aukioloajat: ma 10-16, ti-pe 10-15

HYY:n Jäsenpalvelut (opiskelijakortit, jäsenmaksut)

Yhteydenotot puhelimitse numeroon 
+358 50 551 6146
tai sähköpostitse osoitteeseen info(at)hyy.fi.

Järjestöpalvelut (avaimet, tarvikelainaus, löytötavarat)

Yhteydenotot puhelimitse numeroon +358 50 551 6145
tai sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)hyy.fi

Muita HYY:n yhteystietoja löydät osoitteesta:  https://hyy.helsinki.fi/fi/yhteystiedot-faq


Opiskelijapalvelupisteet palvelevat kaikkia yliopiston opiskelijoita.
Val­tio­tie­teel­li­sen tie­de­kun­nan opiskelijoiden opintoneuvonnasta vastaa Kruunuhaan opiskelijapalvelut.  Asiakaspalvelutiskillä voit hoitaa nopeat ja yleiset asiat. Jos tarvitset syvällisempää neuvontaa, voit varata ajan.

Osoite: Snellmanninkatu 12, Svenska social- och kommunalhögskolan, huone 106.PL 16, 00014 Helsingin yliopisto
Sisäänkäynti Yrjö-Koskisenkadun puolelta!
Puh. 02941 22221
E-mail: kruununhaka-student@helsinki.fi 
Asiakas- ja puhelinpalvelu: ma–ti 14–16, ke–to 10–12


Jos olet vasta hakemassa sosiaalitieteiden tutkinto-opiskelijaksi tai Avoimen yliopiston opiskelijaksi, sinua neuvoo Helsingin yliopiston hakijapalvelut.
Lisää tietoa hakemisesta löydät Helsingin yliopiston hae opiskelijaksi -sivulta.