Kulttuurivastaavien tervehdys 1/2016

Moikka, tässä kirjoittelevat Kontaktin uudet kulttuurivastaavat Anna ja Emmi!

Anna Raeste_rajattu Emmi Rantanen_rajattu

Olemme uutuudenintoa pursuavia fukseja, jotka ovat kiinnostuneita kulttuurista aina taidenäyttelysaleista musiikkifestareille ja elokuvateatterien eturiveihin asti. Tällä palstalla tulette kuulemaan meistä, sillä tiedotamme menneistä ja tulevista tapahtumistamme sekä esittelemme ajankohtaisia ja kiinnostavia kulttuuriin liittyviä asioita.

Kulttuurivuosi alkaa speksin merkeissä 25.2. ja siitä starttaakin tapahtumantäyteinen lukukausi. Kontaktilaisille luvassa on ainakin leffa- ja teatteriexcuja, musikaalintäyteistä sing-a-long –iltaa sekä mahdollisesti jopa osallistavia kursseja esimerkiksi improteatterin ja sushin tekemisen merkeissä. Villeimmissä ajatuksissamme suunnitteilla olisi kontaktilaisten kokoaminen yhteen kesän aikana exculle Ilosaarirockiin. Lisäksi olemme halukkaita kuulemaan Teidän toiveitanne maan ja taivaan väliltä sekä olemaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa kontaktilaisten kanssa.

Toivottavasti nähdään tulevan vuoden aikana kulttuurin merkeissä!

Published by

Oskari J Lappalainen

27 years old bachelor of social sciences. I've studied sociology, science and technology studies and computer science. I'm interested in how digitalization will affect the society.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *