Verkkopalvelulla on nyt nimi

töissäfi-logoKoutsi on ollut hyvä nimi hankkeellemme, mutta verkkosivuston nimenä se voisi ehkä olla hieman harhaanjohtava. Nimi onkin ollut hautumassa syksystä lähtien, jolloin sitä ideoitiin yhden tukkaa sekoittaneen työpajapäivän päätteeksi.

Tammikuussa toteutuksen käynnistyttyä painetta alkoi kasaantua, joten jotain oli keksittävä. Syksyinen sessio oli jättänyt takaraivoon joitain aihioita, ja niistä sitten nimi putkahti:  töissä.fi. Lyhyt ja ytimekäs, ja kertoo, mistä palvelussa on kysymys. Nimellä on kaksi merkitystä:  palvelussa yhtäältä näytetään, kuinka korkeakoulutetut sijoittuvat erilaisiin töihin ja toisaalta kerrotaan, millaisia nuo työt ovat.

Yllätykseksemme domainia ei ollut varattu (ehkäpä siksi, ettei ääkkösiä ole urleihin kauaa huolittu), joten Koutsi on nyt ottanut tuon kattavan nimen haltuunsa. Nimi lienee hyvä hakukoneidenkin kannalta, joten palvelun sisällöt löytyvät hyvin. Lisäksi töissä.fi antaa mahdollisuuden laajentaa palvelua sisällöllisesti moneen suuntaan lähitulevaisuudessa.

This entry was posted in koutsi-projekti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *