Palmenian verkkotiimi ylpeänä esittää: töissä.fi:n betaversio on verkossa!

Haastava ja mielenkiintoinen urakka on nyt takana: töissä.fi-verkkosivuston betaversio on rutistettu kasaan ja avattu verkossa. Keräämme nyt palautetta palvelusta ja teemme käyttäjätestauksia pääkohderyhmällämme eli opiskelijoilla. Palautteen perusteella teemme korjauksia ja parannuksia ja varsinainen palvelu avataan lokauussa 2013.

Olemme demonneet versiota verkostoissamme ja se on saanut suopean vastaanoton.  Palautetta on tullut myös sivustolla olevan palautelomakkeen kautta. Kolmessa ensimmäisessä palautteessa oli vau-sana! Heti ensimmäisenä päivän kävijämäärä sivustolla oli noin 700, sosiaalisessa mediassa on jo myös ollut pöhinää. Kertomuksiakin  on tullut sivustolle, vaikkemme ole palvelua edes vielä markkinoineet.

Tästä on hyvä jatkaa syksyllä lomien jälkeen. Käykää tsekkaamassa: www.toissa.fi

Leppoisaa kesää! Nyt on aika hieman hengähtää.

 

This entry was posted in koutsi-projekti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *