”Lastenkirjallisuus luo yhtenäistä kansallistunnetta”

Viime viikolla aloitimme ryhmätapaamisen tutustumalla ryhmämme jäseniin sekä yhteiseen aiheeseemme. Huomasimme ryhmätyömme sujuvan jouhevasti. Ryhmässämme on opiskelijoita eri vuosikursseilta, mikä tuo laaja-alaista näkemystä työskentelyymme.

Alussa meillä oli hieman epäselvyyksiä tutkimuskysymyksen kanssa, koska aloimme miettimään asiaa liian monimutkaisesti. Lopulta lähdimme orientoitumaan aiheeseen omakohtaisten lukukokemusten kautta ja näin saimme myös tutkimuskysymyksen ratkaistua.

Tapaamisen aikana loimme yhteisen Whatsapp-ryhmän sekä One Drive -kansion, jotta kaikki jäsenet pystyvät osallistumaan ryhmätyön tekemiseen tasapuolisesti.

Lähdimme ryhmätapaamisesta luottavaisin mielin ja sovimme syventyvämme asiaan lisää kotona sekä kokoavamme ajatuksia seuraavalla kerralla.

5 kommenttia artikkeliin ””Lastenkirjallisuus luo yhtenäistä kansallistunnetta””

  1. Kuulostaa että teillä on lähtenyt ryhmätyö mukavasti käyntiin alun epäselvyyksistä huolimatta! Meidän ryhmällä oli myös ensimmäisellä ryhmätapaamisella hankaluuksia päästä alkuun, ja keskustelu lähti rönsyilemään. Nyt toisen ryhmätapaamisen jälkeen tehtävää oli huomattavasti helpompi lähteä työstämään.

    Aiheenne on erittäin mielenkiintoinen ja odotamme esitystänne innolla!

    Terveisin Kotihoito -ryhmä

  2. Kiitos hyvästä ja esimerkillisestä powerpoint esityksetä! Luulen että teidän esitys selkeytti meille monelle, kuinka tutkimusta tulee rajata. Hienoa!

  3. Viime keskiviikkon PowerPoint-esityksestänne jäi erityisesti mieleen se, kuinka hyvin olitte osanneet rajata tutkimuskysymyksenne. Ryhmädynamiikkanne näkyin hyvin teistä ja esityksestänne. Olisi mukavaa kuulla enemmän ryhmätyönne etenemisestä blogissanne!

    Maija / Ympäristöönsä vaikuttava lapsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *