4 thoughts on “Mitä ryhmä 15 on oppinut (5/5)

 1. Ryhmä 1

  Hei ryhmä 15,

  voisitteko avata hieman kuvan merkitystä teidän tutkimusprosesseissanne? Lukijalle avautuisi ajatuksenne paremmin, mikäli blogitekstinne sisältäisi myös tekstiä kuvan tueksi.

  T. Ryhmä 1

  Vastaa
  1. Erika Kaunisaho

   Hei ryhmä 1,

   Meidän tämänviikkoiset viisi blogipostaustamme muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja kuvaavat tutkimusprosessiamme. Olemme valinneet hieman erilaisen toteutustavan blogiin kuin muut ryhmät, koska olemme kokeneet itse raskaaksi lukea pitkiä ja rönsyileviä tekstejä, joissa oppimisen oivallukset uppoavat tekstimassaan. Halusimme kuvallisesti kiteyttää oppimistamme. Viimeinen dia on loppukevennys ja kuvaa meidän nousujohteista oppimisprosessiamme.

   Ryhmä 15

   Vastaa
   1. Tiia Salo

    Heippa,

    Mielestämme teidän ryhmän idea käyttää kuvia mallintamaan tutkimusprosessianne oli todella hyvä ja omaperäinen! Kuvat helpottivat tekstin hahmottamista ja ne olivat toimiva tiivistämisen muoto 🙂

    Ryhmä 9

    Vastaa
 2. Anni

  Hei, teillä on ollut hauska tapa toteuttaa blogitekstejä. On ollut mielenkiintoista tarkastella, tulkita ja tutustua teidän julkaisuihin. Haastatte hieman myös lukijaa pohtimaan kuvien merkityksiä ja asiayhteyksiä. Sovellatte ja hyödynnätte hyvin myös muilta kursseilta tuttua asiaa, kuten Dervinin osuutta kasvatuksen kulttuuriset, yhteiskunnalliset ja filosofiset perusteet kurssista.

  Ryhmä 6

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *