Kähmintäsauna 22.11.

Onko sinun nutturasi yhtä kireällä kuin tämän vuoden KTTO:n sihteerillä on? Haluatko kenties KTTO:n ylitsepursuavan rahakirstun vartijaksi? Vai haluatko täyttää opintosihteerin suuret ja vaativat saappaat? Kiinnostaako sinua, mitä siellä hallituksessa oikeasti tapahtuu?

Vaikka et olisi vastannut yhteenkään näistä kysymyksistä kyllä, saavu perjantaina 22.11. KTTO:n kähmintäsaunaan! Nykyinen hallitus kertoo, mitä miksi ja milloin huomasi olevansa ainejärjestötoimintaan kallellaan sekä ennen kaikkea mitä pestejä on ensi vuodelle jaossa. Koska KTTO:n vaalikokous pidetään sunnuntaina 1.12., on saunalla ainutlaatuinen tilaisuus kähmiä itselleen valtaa ja kannatusta! Ja vaikka hallituskuviot eivät kiinnostaisikaan, niin tule silti Kattosauna Sivistyksen lämpimiin löylyihin!

Hoodeilla kannattaa olla klo 19 eteenpäin. Tarjolla pizzaa tai suolapähkinöitä riippuen vuosijuhlien taloudellisesta tuloksesta. Omia virvokkeita suositellaan mukaan otettavaksi! Lisäksi jos mielit saunaan, ota saunakamppeet messiin!

MITÄ: KTTO:n Kähmintäsauna
MILLOIN: Perjantaina 22.11. klo 19 ->
MISSÄ: Kattosauna Sivistyksellä, Leppäsuonkatu 11
MUKAAN: Omat virvokkeet ja saunakamppeet!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/540796435990142/?fref=ts

Leave a Reply