Ajankohtaista

21.9.

Olette kyselleet poissaoloista, erityisesti viime perjantaihin liittyen.

Pääsääntö on, että kurssilta saa olla pois kolme opetuskertaa, joista yksi saa olla työpajasta (pahoittelen, että tätä lisäystä ei aiemmin ollut blogissa), eikä lisäpoissaoloja voi korvata lisätehtävillä.

Jos et päässyt työpajaan pe 18.9. mielenilmauksen vuoksi ja tämän vuoksi poissaolosi ylittyvät, voit kuitata ko. poissaolon kirjoittamalla päiväkirjan teemahaastattelua käsitelleestä työpajasta ohjeiden mukaisesti. Kirjoitat siis työpajasta oppimispäiväkirjan orientoivan materiaalin, oheiskirjallisuuden ja mahdollisesti käytettävissä olevien luentokalvojen varassa.

Tämä ohje koskee ainoastaan opiskelijoita, joilta poissaolot ylittyisivät mielenilmauksen vuoksi. Muita poissaoloja ei voi korvata vastaavalla tavalla ja tämän korvaavan päiväkirjan tulee käsitellä teemahaastattelua ja siinä tulee viitata työpajan orientoivaan materiaaliin.

 

1.9.2015

Kurssi on nyt täynnä ja jos paikkoja ei vapaudu, joudumme priorisoimaan maisterivaiheen opiskelijoita. Jos tämän jälkeen joudumme karsimaan opiskelijoita, teemme sen ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. Jos olet kandivaiheen opiskelija tai ilmoittautunut sen jälkeen kun ryhmä on tullut täyteen, ja kurssin suorittaminen on sinulle ehdottoman tärkeää, lähetä minulle tämän päivän (1.9.) aikana maili, jossa perustelet, miksi sinun pitää saada kurssi nyt suoritettua.