Korvaavuuksista lähijohtajaopinnoissa

Lähijohtajaopintojen suorituksiin pätevät samat yleisohjeet kuin erikoistumiseen muutoinkin (kts erikoislääkärikoulutuksen opinto-opas).

Korvaavuuksia  käsitellään tapauskohtaisesti. Yleiset periaatteet aiemmin suoritettujen opintojen hyödyntämisestä ja niiden vanhenemisesta on kirjattu erikoislääkäri ja –hammaslääkärikoulutusohjelmiin.  Ohessa muutama käytössä oleva erityistapaus:

• Muiden yliopistojen 10 op:n johtamiskoulutukset hyväksytään Helsingin yliopiston lähijohtajaopinnoissa kokonaisuudessaan. Erikoistuva voi itse suunnitella, miten käyttää suorittamansa 10 op.Opintoja voi käyttää henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaan esimerkiksi lähiopetukseen, jos koulutus on sisältänyt paljon lähiopetusta, kehittymistehtäviin -jos koulutuksessa on ollut käytännössä tehtäviä kehittämisprojekteja ym – tai kirjallisuustehtäviin. Tarkemmat ohjeet ovat Moodlessa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.