Puolustusvoimien koulutusten korvaavuudet – yhteenveto aikaisemmista ilmoituksista

Puolustusvoimien koulutusten korvauksiin on tehty tarkennus kesäkuussa 2017:

• Lähijohtajakoulutukseen 15.6.2017 alkaen ilmoittautuneille:

Lääkintä-RUK /RUK -koulutuksen hyväksilukemisen periaate:

valtakunnallisen linjauksen mukaisesti lähijohtajakoulutukseen 15.6.2017 alkaen ilmoittautuneille

** hyväksiluetaan 2 op ilman suorituksen aikarajausta (valinnaisen koulutuksen reflektio-ohje)

** sama koskee siis RUK /AUK

Perusteluna on yhdenvertaisuus valtakunnallisesti arvioiden.

• Ennen 15.6.2017 lähijohtajakoulutukseen ilmoittautuneille:

Tämä mahdollisuus on 31.7.2018 saakka:

Osittain lähijohtajakoulutuksen korvaavat aiemmat koulutukset

Lääk-RUK , RUK, Lääk-AUK ja AUK hyväksytään 24 op.

Suorituksen hyväksyminen edellyttää:

– hyvä reflektio saadun teoreettisen opetuksen hyödyntämisestä tulevalla erikoisalalla erikoislääkärin /erikoishammaslääkärin tehtävässä

– PV:n koulutus suoritettu HLL/LL-tutkinnon jälkeen

– koulutuksen päättymisestä maksimissaan 10 vuotta lähijohtajakoulutustodistuksen saamiseen

– lähiopetusmodulien 1, 2 ja 3 suorittamista niihin liittyvine tehtävineen; katso aikaraja alla:

HUOM! Vuodenvaihteen 2017-18 muutosten vuoksi lähiopetusmodulien suorittamiseen on annettu  lisäaikaa   31.12.2019 asti.

Huom!  Vaikka PV:n koulutus (RUK, Lääk-AUK, AUK) olisi tehty ennen LL/HLL-tutkintoa ja vaikka koulutuksesta olisi kulunut yli 10 vuotta, saa koulutuksesta edelleen 2 op.

Lisätiedustelut asiasta sähköpostilla:  med-lahijohtaja@helsinki.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.