JOP10A – pikaModuliin ilmoittautuminen

JOP10A pika Moduliin  voit ilmoittautua tämän linkin kautta.

Oheisena myös URL – osoite:

Ilmoittautuminen on auki vain 18.2.-28.2.2019

Ilmoittautuminen edellyttää että sinulla on  1.1.2018 jälkeen myönnetty opinto-oikeus erikoislääkäri-/erikoishammaslääkärikoulutukseen sekä HY:n käyttäjätunnus ja olet läsnäolevaksi ilmoittautunut. Tarvittaessa läsnäoloilmoittautumisen voit hoitaa meilahti-student@helsinki.fi sähköpostin kautta.

Tämä JOP10-kokonaisuuteen kuuluva moduli A (pika) järjestetään verkkomodulina, johon kuuluu yksi pakollinen lähiopetuspäivä. Se pidetään keskiviikkona 10.4.2019, Meilahdessa. Ensimmäiset tehtävät palautetaan jo maaliskuun loppuun mennessä, joten aloitathan niiden tekemisen ajoissa.

Modulin Moodle-osoite ja kurssiavain lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautujien helsinki.fi-sähköpostiosoitteeseen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.