vanhanmallinen lähijohtajakoulutus on päättynyt.

Ennen 1.1.2018 erikoistumisopintonsa aloittaneiden vanhanmallinen lähijohtajakoulutus on päättynyt. Tehtäviä palautettiin vuoden loppuun mennessä reilusti yli 1500 ja oodimerkintähakemuksiakin yli 400 kpl.

Kirjanpitomme mukaan yli sadalla opiskelijalla on edelleen vanhanmallisten opintojen suoritus kesken. Mikäli et jostain painavasta syystä saanut suoritettua vanhanmallisia pakollisia 10op johtamisopintoja loppuun asti, niin maalis-huhtikuussa tiedotetaan lähijohtajakoulutuksen blogissa siitä, millaisilla korvaavilla tehtävillä nämä opinnot voi vielä suorittaa loppuun ennen juhannusta 2020. Tämän jälkeen kaikkien on siirryttävä suorittamaan uudenmallisia johtamisopintoja, joiden tekemisen voi aloittaa tammikuisin ja joiden suorittamiseen kuluu nopeimmillaan 2 kalenterivuotta.

Lisätietoa vanhanmallisen koulutuksen loppuunsuorittamisesta tulossa siis maalis-huhtikuussa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.