Terveydenhuollon hallintoon liittyviä kursseja

Hei kaikki lähijohtajakoulutukseen osallistuvat erikoistuvat lääkärit, etenkin yleislääketieteen ja terveydenhuollon erikoistuvat,

Alla yleislääkäripäivä koskeva tiedote. Kutsu tulee todella myöhään, mutta alla tiedote päiviin liittyvästä videoinnista – jos joku teistä olisi mahdollisesti kiinnostunut osallistumaan!

Ystävällisin terveisin
Otto Helve, tutkimusjohtaja

Yleislääkäripäivillä on perinteisesti ollut terveydenhuollon hallintoon liittyviä kursseja, joista vai hakea terveydenhuoltoon erikoistumispisteitä. Näin toimitaan nytkin, kun jouduttiin pandemian takia siirtymään lähikoulutuksesta virtuaalikoulutukseen. Tiedekuntaan on jätetty anomus erikoistumispisteiden saamiseksi. Monet virtuaalikoulutuksen sessiot antavat valmiuksia terveydenhuollon hallinnossa toimimiseen.

Suomen yleislääkärit tarjoavat kymmenelle erikoistuvalle lääkärille mahdollisuuden osallistua koulutukseen maksutta. Toimimme näin, koska haluamme paikalle aktiivisia lääkäreitä tekemään luennoitsijoille kysymyksiä. Näin saadaan videoista elävämpiä ja varmistetaan, että alustaja puhuu asioista, jotka ovat lääkäreille tärkeitä.

Erikoistuvat voivat ilmoittautua haluamiinsa päiviin (24.9., 29.9, 6.10. ja 26.11.) tämän linkin kautta https://www.lyyti.fi/reg/YL_kuvaukset2020

Pahoittelemme, että kutsu tulee myöhään. Ymmärrämme, että monen päivä on jo sidottu. Toivottavasti löydämme ryhmän lääkäreitä, jotka työstään tai lomaltaan voi irrottautua videointiin. Videot tulevat olemaan kaikkien halukkaiden ostettavissa syksyn ajan.

Klas Winell

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.