Läjon loppuunsuoritus

Tämä koskee sinua, joka kuulut toiseen seuraavista ryhmistä:
**olet saanut erikoistumisoikeuden vuosien 2009-2017 aikana etkä ole saanut weboodi-merkintää (10op tai 30op)
**et ole ennen vuotta 2018 saanut lähijohtajakoulutustodistusta (30op)

 Toimi viimeistään maaliskuun 2020 loppuun mennessä – sen jälkeen siirryt kategoriaan 3.

 Kategoria 1: Olet palauttanut tehtävät viimeistään 31.12.2019, mutta et ole saanut weboodi-merkintää 30op

 • Sinulla on Moodlessa jo väh 30op edestä arvioituja tehtäviä (tarkista tämä klikkaamalla Moodlessa vasemmanpuoleisesta valikosta (potilaan oikea, saa esille painamalla kolmea allekkaista viivaa) kohdasta ARVIOINNIT
  • Et ole luultavasti palauttanut 30op oodimerkinnänhakulomaketta. Palauta tämä välittömästi.
 • Olet palauttanut 30op oodimerkinnänhakulomakkeen Moodlessa 31.12.2019 mennessä ja sinulla on alle 30op (tai alle eri kohtien minimimäärän opintopisteitä)
  • Olet saanut palautetta täydennettävistä tehtävistä tai Moodle/sähköpostiviestiä puuttuvista palautuksista. Nämä tulee täydentää mahdollisimman pian.

 Kategoria 2: Olet palauttanut tehtävät viimeistään 31.12.2019, mutta et ole saanut weboodi-merkintää 10op

 • Sinulla on Moodlessa jo väh 10op edestä arvioituja tehtäviä (tarkista tämä klikkaamalla Moodlessa vasemmanpuoleisesta valikosta (potilaan oikea, saa esille painamalla kolmea allekkaista viivaa) kohdasta ARVIOINNIT
  • Et ole luultavasti täyttänyt e-lomaketta, jolla 10op merkintää haetaan. Palauta tämä välittömästi.
 • Olet täyttänyt e-lomakkeen 31.12.2019 mennessä ja sinulla on Moodlessa alle 10op arvioituja tehtäviä
  • Olet saanut palautetta täydennettävistä tehtävistä tai Moodle/sähköpostiviestiä puuttuvista palautuksista. Nämä tulee täydentää mahdollisimman pian.
  • Jos et reagoi näihin täydennyspyyntöihin maaliskuun loppuun mennessä, siirryt kategoriaan 3 (alla)

Kategoria 3: JOS ET ole palauttanut tehtäviä ajoissa 31.12.2019 mennessä tai ET OLE toiminut edellä mainittujen ohjeiden mukaan

Arvioidemme mukaan mahdollisesti jopa 400:lla erikoistuvalla on jäänyt lähijohtajakoulutus suorittamatta ja tehtävät palauttamatta määräaikaan mennessä. Järjestämme vielä mahdollisuuden suorittaa vanhanmallisesta lähijohtajakoulutuksesta 10op verran.

Suoritus tapahtuu erillisellä Moodle-alustalla, joka avautuu huhtikuun 2020 alussa (nimi on Vanha läjo loppuerä 10op). Kaikkien 1.4.2020 oodimerkintää vailla olevien tulee kirjautua tälle alustalle, kuten aiemmin kirjauduttiin Läjo-Moodleen.

Alustalla voi suorittaa puuttuvien 10op edestä kirjallisuustehtäviä vain määrätyltä kirjallisuuslistalta (lista julkaistaan myöhemmin). Reflektion kirjoittamiseen annetaan tarkat ohjeet, joita on noudatettava kirjaimellisesti saadakseen aiotut opintopisteet. Näitä kirjallisuusreflektiotehtäviä voi suorittaa 31.7.2020 asti (ne arvioidaan 1.8.2020 alkaen). Voit lukea kirjat perinteisenä versiona, e-kirjana tai äänikirjana, opintopistemäärä kullekin kirjalle on ennalta määrätty.