Helsingin yliopiston humanistis-yhteiskuntatieteellisen instituutin (HSSH) avajaiset *SIIRRETTY 30.10.*

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/04/2020
All Day

Helsingin yliopisto

Categories No Categories

Helsingin yliopiston humanistis-yhteiskuntatieteellisen instituutti aloittelee toimintaansa (HSSH).

Sen tarkoituksena on auttaa keskustakampuksen tiedekuntien tutkijoita

• infrastruktuuriasioissa (välineet, ohjelmat, tutkimusdatan saatavuus, datan säilytys)
  • löytämään yhteiskumppaneita ja luomaan tieteidenvälisyyttä
  • edistämään humanistis-yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen vaikuttavuutta

Tervetuloa kaikki avajaisiin!

Mari Siiroinen

tutkimuskoordinaattori

TERVETULOA

Ennakkokutsu: Helsingin yliopiston humanistis-yhteiskuntatieteellisen instituutin (HSSH) avajaiset pidetään 22. huhtikuuta 2020 alkaen klo 12 päärakennuksen luentosalissa 1. Tilaisuuden keynote-luennon pitää Professori Berndt Kortmann FRIAS:sta (https://www.frias.uni-freiburg.de/en/home). Avajaisten ohjelma julkaistaan lähitulevaisuudessa—tässä vaiheessa pyydämme merkitsemään tilaisuuden kalentereihin.

Avajaisten yhteydessä järjestetään posterinäyttely, johon niin ikään toivomme tutkimusryhmänne osallistuvan. Tarkemmat ohjeet posterinäyttelystä lähetämme lähiviikkojen aikana.

Hannu Nieminen
Johtaja, Helsingin yliopiston humanistit-yhteiskuntatieteellinen instituutti HSSH
Katuosoite: Vuorikatu 5, katutaso
Puh: 02941 59360

WELCOME

Mark the date: The inaugural conference of the Helsinki Institute for Social Sciences and Humanities (HSSH) will be held on Wednesday, 22th April, beginning at noon. The venue is the great lecture hall at the University main building. The keynote lecture will be delivered by Professor Berndt Kortmann from FRIAS (https://www.frias.uni-freiburg.de/en/home). The conference programme will be announced in the near future so please save the date in your calendar.

We kindly ask your research project to participate in a poster session organized as an integral part of the inaugural conference. Further instructions will be send in a few weeks’ time.

Hannu Nieminen
Director, Helsinki Institute for Social Sciences and Humanities HSSH