IKI-hankkeen pedagogiset iltapäiväkahvit: Yhdessä eteenpäin: työkaluja kielikasvatukseen

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 07/10/2020

Categories No Categories

Tervetuloa IKI-hankkeen syksyn tapahtumiin!

8.9. klo 15-17
7.10. klo 15-17
5.11. klo 15-17

IKI-hankkeen pedagogiset iltapäiväkahvit jatkuvat jälleen. Kuluneiden lukukausien aikana olemme päässeet tutustumaan mielenkiintoisiin kielikasvatuksen ilmiöihin ja erilaisiin innovaatioihin. Syksyn ensimmäisillä kahveilla ”Innovatiivisesti eteenpäin: Innovaatioita ja periaatteita” syvennytään Anne Martinin johdolla luovaan ilmaisuun. Anne Martin (KM) työskentelee projektitutkijana Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitoksen luotsaamassa Uutta luova asiantuntijuus -hankkeessa. Martinin tekeillä oleva väitöstutkimus käsittelee opettajien ammatillisen kehittymisen tukemista luovan kirjoittamisen keinoin.

Syyskuun kahvit järjestetään 8.9, 15-17 etäyhteyksin Zoomin kautta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.9. tämän linkin kautta.

Loka- ja marraskuun kahveilla tiivistämme verkostoamme ja pohdimme yhteistyön eri muotoja. Joulukuussa IKI-hanke järjestää jo perinteeksi muodostuneen seminaarin, jonne on jälleen tulossa kiinnostavia puheenvuoroja kielikasvatukseen liittyen. Tämänhetkisestä tilanteesta johtuen olemme varautuneet järjestämään tapahtumat joko osittain tai kokonaan etänä.

Ota talteen seuraavien kahvien päivämäärät:
– Ke 7.10, 15-17 Yhdessä eteenpäin: työkaluja kielikasvatukseen
– To 5.11, 15-17 Yhdessä kohti innovatiivisen kielikasvatuksen kompassia

IKI-hanke on OKM:n rahoittama kärkihanke, jonka järjestämät tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kielikasvatuksesta kiinnostuneille. Katso lisätietoja hankkeesta ja sen tavoitteista: www.ikihanke.fi. Lisätietoja saat myös lähettämällä sähköpostia iki-info@jyu.fi.

IKI-hankkeen tiimi