Langnetin Kielioppi, semantiikka ja typologia (Kist) -teemaryhmän seminaari *ETÄNÄ*

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 09/10/2020
All Day

Categories No Categories


Hyvät väitöskirjatutkijat ja muut kielentutkijat! (in English below)

Langnetin Kielioppi, semantiikka ja typologia (Kist) kokoontuu taas yhteiseen (etä)seminaaripäivään yli yliopisto- ja oppiainerajojen perjantaina 9.10. 2020. Seminaarissa lyödään viisaat päät yhteen ja kollektiivisesti pohditaan osallistujien omaan tutkimukseen liittyviä kysymyksiä.
Olitpa vanha kistiläinen tai kuulet meistä nyt ensi kertaa, olet tervetullut mukaan omalla tutkimuksellasi tai vain kuuntelemaan ja keskustelemaan! Väitöskirjatutkijoiden lisäksi ohjaajat, post docit ja yleensäkin kaikki kielentutkijat toivotetaan tervetulleiksi.

Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 20.9. kyselylomakkeen kautta.​ Linkki lomakkeelle: ​https://link.webropolsurveys.com/S/DA075750AB10A3C0. Omaa tutkimustaan voi esitellä ja käsitellä suomeksi tai englanniksi. Ilmoitathan kielen ilmoittautuessasi, jotta voimme merkitä seminaariohjelmaan tiedon kulloisenkin session kielestä.

Voit ilmoittautua mukaan omalla tekstillä tai esityksellä – tai tulla muutoin mukaan keskustelemaan. Ajatuksena on, että (etukäteen jaettuja ja luettuja) seminaaritekstejä tai seminaarissa kuultuja esityksiä käsitellään yhteisesti: ideoiden, palautetta antaen ja oppien samalla uutta. Tekstin tai ajatusten ei tarvitse olla täydellisiä – seminaarin on tarkoitus olla avuksi ja kannustukseksi myös keskellä kirjoitusprosessia tai uuden tutkimusaiheen äärellä.

Tarkemmat tiedot tekstien palautuspaikasta ja etäseminaariin osallistumisen yksityiskohdista saat ilmoittautumisesi jälkeen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tervetuloa hyvään seuraan Kist-seminaariin! Lisää tietoa Kist-porukasta ja seminaareistamme saat meiltä – kysy siis lisää, jos jokin mietityttää.

Meidät löytää myös täältä:
https://blogs.helsinki.fi/langnet-2016-2019/kielioppi-semantiikka-ja-typologia-grammar-semantics-and-typology/. Facebookissa Kist on nimellä “Langnet: Kielioppi, semantiikka ja typologia”.

Kist – niin hyvää että sanotuksi saa. Jo vuodesta 2016.

Seminaariterveisin Kist-tiimi
Gaïdig Dubois, Maija Surakka, Krista Teeri-Niknammoghadam & Heidi Niva

***

Dear fellow linguists!

Langnet research group Kist (Kielioppi, semantiikka ja typologia – Grammar, semantics and typology) is gathering up on Friday October 9th for a day of (online) seminar. New and old members are welcome to join and exchange on topics related to their current research or to simply enjoy discussing a variety of topics with fellow researchers.

The idea of the meeting is to encourage collegiality. You can register with a text (a draft of an article, a chapter of a monograph or another text that is somehow related to your research project), a presentation or even just as an auditor/commentator. Anybody can participate, PhD students, postdocs and senior researchers!

Register through the following link before Sunday September 20th: https://link.webropolsurveys.com/S/DA075750AB10A3C0

Each research can be presented or discussed in Finnish or in English. Please indicate your language preferences in the form and we will do our best to organize the timetable according to language requirements.

We will send more details on participation and text submission after the registration deadline.

More information on Kist here: https://blogs.helsinki.fi/langnet-2016-2019/kielioppi-semantiikka-ja-typologia-grammar-semantics-and-typology/ We are also on Facebook under the name “Langnet: Kielioppi, semantiikka ja typologia”.

Best regards,

The Kist-team
Gaïdig Dubois, Maija Surakka, Krista Teeri-Niknammoghadam & Heidi Niva