Saavutettava viestintä -kirjan julkistamistilaisuus *ETÄNÄ*

Date/Time
Date(s) - 13/11/2020
13.00 - 15.00

Categories No Categories


Oletko kiinnostunut viestinnän saavutettavuudesta ja sen edistämisestä? Millaisia osallistumisen mahdollisuuksia saavutettava viestintä luo?

Tervetuloa seuraamaan teoksen “Saavutettava viestintä. Yhteiskunnallista yhdenvertaisuutta edistämässä” (Gaudeamus) julkistamistilaisuutta perjantaina 13.11.2020 klo 13.00 – 15.00. Julkaisutilaisuus järjestetään verkkotapahtumana, ja siihen voi osallistua Zoom-yhteyden avulla.

Maija Hirvosen ja Tuija Kinnusen toimittama teos esittelee käytännönläheisesti tilanteita, jotka kuvastavat viestinnän saavutettavuutta arjen, työnteon ja yhteiskunnallisen osallistumisen näkökulmista. Teoksessa on mukana 23 kirjoittajaa eri aloilta: tutkijoita, viestinnän ammattilaisia, kokemusasiantuntijoita ja julkishallinnon edustajia.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaisuudessa puhutaan suomea ja saksaa. Saksankieliset sisällöt tulkataan suomeksi. Suomenkieliset sisällöt tulkataan suomalaiselle viittomakielelle ja kirjoitustulkkeeksi. Yleisö voi osallistua keskusteluun chatin kautta tai puheenvuoropyynnöin.

 

OHJELMA

13.00 – 13.50

Tilaisuuden avauspuheenvuoro (Goethe-Institut Finnland) ja kustantajan tervehdys (kustannusjohtaja Leena Kaakinen, Gaudeamus)

Toimittajien tervehdys: Maija Hirvonen (Tampereen yliopisto)

Johdatus viestinnän saavutettavuuteen, professori Christiane Maaß (Hildesheimin yliopisto)

14.00 – 15.00

Paneeli: Saavutettavuudesta osallisuuteen

Kirjoittajien puheenvuorot ja keskustelu

Pj. Tuija Kinnunen (Helsingin yliopisto)

 

Lisätiedot:

Tapahtumasivuilla julkaistaan linkki, ajankohtaiset tiedot ja muutokset: https://www.goethe.de/ins/fi/fi/ver.cfm?fuseaction=events.detail&event_id=22014668

Järjestelyt: betta.saari@tuni.fi

Arvostelukappaleet: outi.kitti@gaudeamus.fi

Lämpimästi tervetuloa!