Selkokielen tutkimuksen opinnäytepaja (Klaara-verkosto) *ETÄNÄ*

Date(s) - 22/10/2020
All Day

Categories No Categories

Teetkö tai ohjaatko selkokieleen liittyvää opinnäytettä? Tule mukaan opinnäytepajaan 22.10.2020!

Selkokielen tutkijoiden Klaara-verkosto tukee selkokieleen liittyviä opinnäytetöitä tekeviä opiskelijoita. Verkosto järjestää torstaina 22.10.2020 opinnäytepajan.

Kyseessä on matalan kynnyksen etätilaisuus. Tervetulleita ovat kaikki selkokieleen liittyvien opinnäytetöiden tekijät ja ohjaajat niin yliopistoista kuin muistakin oppilaitoksista. Päivän aikana on tilaisuus esitellä omaa opinnäytetyötä saada palautetta (noin 10 min. esitystä ja 15 min. keskustelua). Tervetuloa mukaan, vaikka työsi olisi ihan alkuvaiheessa.

Opinnäytepajaan voi ilmoittautua tässä viimeistään 30.9.2020.  Ilmoittautuneet saavat lisätietoa sähköpostitse lokakuun ensimmäisellä viikolla.

Tule mukaan pajaan! Saat opinnäyteprojektiisi uusia näkökulmia, palautetta, vertaistukea ja lisää intoa!

Klaara-verkoston ohjausryhmän puolesta

Ulla Vanhatalo, verkoston koordinaattori