Väitös (ETÄNÄ): Hanna Limatius

Date/Time
Date(s) - 04/04/2020

Categories No Categories

Filosofian maisteri Hanna Limatiuksen englantilaisen filologian alaan kuuluva väitöskirja Communities of Empowerment: Exploring the Discourse Practices of Plus-Size Fashion Bloggers tarkastetaan julkisesti Tampereen yliopiston informaatioteknologian ja viestintätieteiden tiedekunnassa lauantaina 4.4.2020 klo 12 alkaen.  Limatiuksen väitöstutkimus tarkastelee niitä kielellisiä keinoja, joilla pluskokoiset muotibloggaajat rakentavat yhteisöllisyyden, identiteetin ja voimaantumisen kokemusta blogiteksteissä ja -kommenteissa. Kahdestakymmenestä brittiläisestä blogista koostuvan tekstiaineiston lisäksi Limatius haastatteli kolmeatoista bloggaajaa kyselylomakkeiden avulla.  Aineistoja analysoitiin sekä laadullisia että määrällisiä menetelmiä käyttäen. Lisää aiheesta voi lukea väitöstiedotteesta.

Tampereen yliopiston väitöstilaisuuksia ei koronavirustilanteen vuoksi järjestetä yleisötilaisuuksina. Väitöstä on mahdollista seurata etäyhteydellä tämän linkin kautta.

Väitöstilaisuuden kieli on englanti. Vastaväittäjänä toimii professori Crispin Thurlow Bernin yliopistosta. Kustoksena toimii professori Päivi Pahta Tampereen yliopiston kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunnasta.

Väitöskirjaan voi tutustua osoitteessa http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-03-1489-7

Yleisöä rohkaistaan osallistumaan keskusteluun väitöksestä myös Twitterissä käyttämällä aihetunnistetta #fashionblogdefence.