Spremi

Åbo Akademin tutkijaseminaari Spremi

ÅA:n kielitieteellinen tutkijaseminaari, tuttavallisemmin “Spremi” kokoontuu joka toinen viikko torstaisin klo 15.15–17 Arken rakennuksen Helikon-salissa. (Osoite on Tehtaankatu 2, toinen kerros.)

Syksyn 2016 ensimmäinen kokoontuminen on viikolla 38, torstaina 22.9. Alustaja on Hannu Aaltonen ja aiheena tieteen popularisointi. Seuraavat tapaamiset ovat parillisilla viikoilla joulukuun puoliväliin asti. Aiheista tiedotetaan myöhemmin.

Spremin ensisijainen tarkoitus tarjota virikkeitä ja esiintymismahdollisuuksia tutkijaopiskelijoillemme jotka tekevät tutkimusta jostain kieleen liittyvästä aiheesta (muustakin kuin varsinaisesta kielitieteestä). Pidämme tutkijaopiskelijoiden alustusten lisäksi myös tapaamisia tutkijan ammattitaitoon liittyvien aiheiden ja kaikkia kiinnostavien yleisten aiheiden tiimoilta.

Spremin tapaamiset ovat avoimia, ja niihin voi vapaasti tulla myös muut kuin Åbo Akademilaiset. Otamme mielellämme Spremiin myös ulkopuolisia alustajia. Jos joku kokee kutsumusta puhua Spremissä, voi ottaa yhteyttä joko Tuija Virtaseen (tuija.virtanen@abo.fi) tai Urpo Nikanteeseen (urpo.nikanne@abo.fi).