Projektin opiskelijavahvistus Anni Tolppanen esittäytyy / Student member of the project Anni Tolppanen introduces herself

Projektiryhmä on kasvanut tuomalla mukaan muutaman opiskelijan ja esittelyvuorossa on arkeologian opiskelija Anni Tolppanen Aberdeenin yliopistosta. Kentältä löydettävien materiaalisten jäännösten lisäksi Anni osallistuu Inarin kaivauksiin haastattelemalla paikallisia. Lisätietoa Annin suunnitelmista kandinsa suhteen löytyy esittelysivulta.

The project has grew with few additional student members and this time it is we are introducing Anni Tolppanen. Anni is an archaeology student from University of Aberdeen. She is not only interested in the material findings of the upcoming excavations but she also plans to interview locals in Inari. More insight to her undergraduate dissertation in the introduction page.

anninkuva2

Anni by the shore / Anni rannalla