LET’S MOVE IT

**********HUOM. UUDISTAMME SIVUJAMME!*************
**********Uudet sivut tulossa kevään aikana. ****************
********Materiaalipankki julkaistaan elokuussa!************

Let’s Move It -hankekokonaisuus koostuu

• vaikuttavuustutkimuksesta (2015-17), jossa testataan Let’s Move It -ohjelman vaikutuksia opiskelijoiden liikkumiseen ja liikuntamotivaatioon yli 1100 opiskelijaa kattavassa kenttäkokeessa,
    sekä
  • tutkimuksen hyödyntämiseen tähtäävästä kärkihankkeesta (2016-18), jossa edelleenkehitetään ja levitetään Let’s Move It -toimenpiteitä kansallisesti. Lue lisää täältä.

Lue täältä, mitä tutkimusta tällä hetkellä teemme aineistoistamme!

Mitä ajattelemme liikunnan edistämisestä?

• Liikunnan tarjoaminen ei yksinään riitä. Tavalla, jolla
    liikunnasta puhutaan ja jolla liikuntaan kannustetaan, on väliä motivaation kehittymisessä.
  • Kestävät liikuntatottumukset pohjaavat liikunnan iloon ja itselle tärkeisiin syihin liikkua. Nuoria voidaan tukea
    omakohtaista liikuntamotivaatiota kehittävissä keskusteluissa
    ja pohdinnoissa, ja löytämään omaan arkeen ja elämäntavoitteisiin yhteensopivat tavat liikkua.
  • Aikomuksista toteen: Itsesäätelykeinot kuten fiksu tavoitteenasettelu ja suunnittelu auttavat toteuttamaan itse asetetut tavoitteet. Nämä ovat taitoja, joita kaikki voimme kehittää.

Näihin periaatteisiin pohjaavan Let’s Move It -ohjelman vaikutuksia
liikuntamotivaatioon ja liikkumiseen arvioidaan tällä hetkellä pian 14 kk seuranta-aineiston kokoon saavassa vaikuttavuustutkimuksessamme.