Kirjaston Älyllistä designia –palvelumuotoiluprojekti arvioitiin vaikuttavuudeltaan merkittäväksi

This post is also available in: englanti, ruotsi

World Design Capital -juhlavuoden vaikuttavuuden arviointi julkistettiin tänään 20.3.

Designpääkaupunkivuoden 2012 virallisen ohjelman puitteissa toteutettiin yli 250 hanketta. Vaikuttavuudeltaan merkittäviä hankkeita ovat mm. Suomen Kulttuurirahaston Muotoillut ratkaisut –ohjelma, Sitran Design Exchange Programme sekä Helsingin yliopiston kirjaston palvelumuotoiluprojekti Älyllistä designia. Vaikuttavuusarvioinnin teki asiantuntijayritys Deloitte.

Arvioinnin mukaan Helsingin yliopiston kirjaston Älyllistä designia–palvelumuotoiluhankkeella, jossa kehitettiin kirjastolle yhtenäinen, käyttäjäkeskeinen ja muuntojoustava palvelukonsepti, on vaikutuksia myös designpääkaupunkivuoden jälkeen.

Lisää aiheesta (loppuraportti, vaikuttavuustutkimus, tiedotteet)