Iso-G tekemättä? Opi gradu!

Iso-G, rakastettu ja pelätty pro gradu -tutkielma voi parhaimmillaan olla innostava opintojen huipennus, josta jää luottamus siihen, että omat siivet kantavat työelämässä.

Opiskelija, tule Tiedekulmaan torstaina 4.9. klo 15-16 kuulemaan ja keskustelemaan, kuinka gradu-mörkö selätetään ja mitä tukea mm. kirjasto tarjoaa opinnäytteiden tekijöille. Tule kertomaan, millaista tukea toivoisit itse saavasi gradun tekijänä.

Paikalla kirjaston tietoasiantuntijoita, yliopiston opintopsykologi, yliopisto-opettaja ja Gradutakuu-bloggaaja Kimmo Svinhufvud Kielikeskuksesta sekä opiskelijoita. Tilaisuus on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa kysymään ja keskustelemaan!

Tapahtuma on osa  keskustakampuksella 4.–6.9. järjestettävää ThinkFestiä, ajattelun ja tieteen kaupunkifestivaalia. Katso koko festariohjelma: thinkfest.helsinki.fi.