Kumpulan remontin loppuvaihe alkanut

Valoa se on marraskuinenkin ulkoa tuleva kajastus, joka nyt pääsee kirjastosaliin, kun korkean tilan lasiseinän ja keskiportaikon peittäneet suojaseinät on purettu. Kaikki tila ei vielä ole käytettävissä, mutta näkymä läpi kirjastosalin on avoin.

Kuluvalla viikolla 45 ensimmäisen kerroksen kirjastosalissa tehdään maalaus-, matto- ja sähkötöitä. Töiden vuoksi käytöstä poissa olevat alueet on merkitty oranssilla nauhalla.

viikkotiedote 44 marraskuu
Kuva; NCC:n viikkotiedote

 

5 Replies to “Kumpulan remontin loppuvaihe alkanut”

 1. Moikka,

  näyttää paremmalta jo! Ihmettelen vain pyörien pöytien kokoa ikkunoiden vieressä. Ne näyttävät enemmän kahvipöydiltä kuin opiskeluun/laskemiseen tarkoitetuilta pöydiltä.

  mistä on kyse?

  Onko kirjastoon tulossa kahvila?

  Hiljaisen huoneen eturivi on melko pimeä

  1. Moi,

   tosiaan alkaa vihdoin näyttää paremmalta!

   Ei huolta: uuden aulatilan olohuonemaisemman kalustuksen lisäksi kirjastoon tulee runsaasti työskentelyyn ja lukemiseen soveltuvia paikkoja, toiseen kerrokseen noin 100 paikkaa. Yläkerrokseen tulee myös työasemia, ja joku lokoisa sohvaryhmä sinnekin.

   Kiitos huomiosta! Katsotaan, mitä hiljaisen lukusalin valaistuksen parantamiseksi voidaan tehdä.

   1. Moi!

    Kirjasto näyttää tosi paljon hienommalta, ja pidän siitä että pistitte mattoja ja toitte värejä lisää sekä kasveja.
    Pidän siitä myös, että toitte seisomapöytiä.

    -munatuolit ovat hauska lisäys.

    -Alakerran tietsikkapöydät sekä tuolit ovat hyviä ja sopivan kokoisia.

    Negatiivisena palautteena antaisin:
    -Ikkuna huoneessa on ihan sopivat työtilat: iso pöytä ja ok-tuoli ja valoisaa, mutta siellä kaikuu kamalasti. Kuuluu jos kakkoskerroksessa joku puhuu, sekä kahvilan äänet.

    -Kakkoskerroksessa ison ikkunan vieressä kuuluu kaikki mitä ikkunahuoneen ykköskerroksessa tapahtuu ihan läppäreiden naputuksesta lähtien, aika mahtava kaiku efekti. Työpöytä on sopiva, mutta jotkut valot ovat tosi himmeitä ja noi lastentuolit on aika epämukavan pieniä polvet nousee ylöspäin ja veri ei kierrä jaloissa kun pitkää istuu (itse olen keskikokoinen).

    -Ison ikkunahuoneen vastapäätä jossa on paljon lukupaikkoja on hiljaista ja hyvä ilmapiiri työskentelyyn, mutta siellä on kaikki pöydät ja tuolit ihan liian pieniä: en tiedä kuka siellä jaksaa kirjotella pitkään. Läppärin kanssa ehkä jaksaa pitempään kun voi nojaa taaksepäin, mutta ei kyllä houkuta kirjoittamaan.

    -Hiljaisen lukusalin huonekalut ovat sopivia taas. Ainoa huonopuoli on, että etuosa sekä takaosa ovat liian pimeitä. Sekä ilmanvaihto on liian hidas jos huone on täynnä ja ovi suljettuna.

    -Ryhmähuoneissa ei pysty olemaan lastentuolien/pöytien takia.

    -Kahvipöydissä/tuoleissa ei varmaan kukaan muu kuin läppäri ihmiset jaksa lukea ja pitää jalkoja pöydällä.

    hyvää viikonloppua

    1. yläkerran vessassa olisi myös kiva jos sen ekan oven voisi lukita.

     Tuntuu pelottavalta kun joku menee peseen käsiä ja koittaa tulla vessahuoneeseen kun on itse siellä.

    2. Moi!

     Kirjaston käyttäjien palaute on aina tärkeää, ja erityisesti nyt, kun arvioimme remontin lopputulosta. Ja aina ilmenee uusia muutostarpeita, joita pyritään toteuttamaan.

     Nyt asennetut matot ja uudet pehmustetut kalusteet vaimentavat ääntä, mutta kaikumista ja äänten kantautumista kerroksesta toiseen on todella vaikea saada kokonaan pois.

     Kakkoskerroksen isoa ikkunaa vastapäätä sijaitsevien työpöytien valaisimissa on himmennin, jota säädetään valokatkaisinta painamalla. Jos tarkoitit noita valaisimia, saattaa olla, että katkaisin on jäänyt himmennysasentoon.

     Kiitos kaikista kommenteistasi!

Comments are closed.