Terkon Vertex-palvelussa uusi tietokanta – konferenssiabstraktit ja -posterit

Terkko Navigator tarjoaa proaktiivisesti uusimmat lehtiartikkelit nopeasti ja vaivattomasti. Terkon huippusuosittu Vertex-palvelu on lääketieteellisen tiedonhaun monivuotinen lippulaiva.

Nyt Vertex-palvelussa on koekäytössä uusi Northern Light Life Sciences Conference Abstracts -tietokanta. Siinä on ensimmäistä kertaa kattavasti tiivistelmiä ja postereita Life Sciences ja Medicine -konferensseistä, aineistosta joka on nopeampaa kuin lehtiartikkelit mutta joka on tähän asti usein jäänyt harmaaksi kirjallisuudeksi.

Northern Light Life Sciences Conference Abstracts -tietokannanta sisältää yli 1,5 miljoonaa tiivistelmää n. 1600:sta konferenssistä. Tietokanta toimii Terkon Vertex-palvelussa innovatiivisella Ovid-hakuliittymällä. Palvelussa on käytössä kaikki Ovidin tarjoamat mahdollisuudet, mm. RSS-seuranta haluamastasi aiheesta, nyt myös kansanivälisistä kokouksista!

Northern Light Life Sciences Conference Abstracts on mainio työväline mm. tulevan Helsinki Life Science Centerin käyttöön!

Koekäyttö on voimassa lokakuun 2015 alkuun asti. Anna palvelusta palautetta, jos haluat sen tilattavaksi.

Kokeile jo tänään: Northern Light Life Sciences Conference Abstracts

With Northern Light Life Sciences Conference Abstracts, we can offer Ovid users highly focused and important grey literature for life and biosciences research,” said Andrew Richardson, Vice President, Business Development at Wolters Kluwer Health, Medical Research. “Conference abstracts fill an important gap in the literature that is valuable content for researchers who need the latest data findings to support their work.”

Our conference abstract database is a uniquely useful content set for life sciences and pharmaceutical research. Through this partnership with Wolters Kluwer Health, we now have a tremendous channel in Ovid to get this content into the hands of thousands of practitioners,” said C. David Seuss, Northern Light’s CEO.