AccessMedicine -megapalvelu sisältää myös nopeita työkaluja kliiniseen potilastyöhön

Oletko jo tutustunut Terkko Navigatorin uuteen AccessMedicine-megapalveluun? AccessMedicine sisältää valtaisan määrän tietoa, erilaisia sovelluksia ja palveluja, sekä kliinikoille, opettajille, hoitohenkilöstölle että opiskelijoille.

AccessMedicine soveltuu erinomaisesti myös kliiniseen potilastyöhön, sillä sen kautta käytössä on useita nopeasti hyödynnettäviä työkaluja. Hoitosuositukset, diagnostiset testit ja näyttöön perustuvat tiivistelmät eri sairauksista jotka praktiikassa useimmiten tulevat vastaan löytyvät palvelusta helposti.

Valitse siis AccessMedicine-palvelussa ylävalikosta: Quick Reference!

AccessMedicine @ Terkko Navigator: https://terkko.helsinki.fi/accessmedicine

Multiple Quick Reference Tools –

•    Practice Guidelines are annually updated guidelines from Current Practice Guidelines in Primary Care that assist in disease screening, prevention, and management by providing succinct digest versions of longer original guidelines.
•    Diagnostic Tests, from Pocket Guide to Diagnostic Tests, is a quick reference guide to the selection and interpretation of commonly used diagnostic tests, including laboratory procedures in the clinical setting.
•    Quick Medical Dx & Rx is a collection of concise evidence-based outlines of conditions and disorders most often encountered in medical practice – perfect for high-yield review or for quick reference in the clinical setting.